Un nou canal de televiziune, Logos TV

CoverImages[large].png_NZRwFqzRpTttB_

Este greu să-ți croiești o cărare dreaptă prin păienjănișul miilor de religii împânzite pe toate meridianele globului, de la cele mai vechi până la cele contemporane, printre sutele, ba chiar miile de nuanțe din cadrul creștinismului, de la cele mai legaliste până la cele mai liberale; este chiar imposibil să o iei în direcția bună, fără acea busolă absolut necesară naufragiatului înconjurat de ape, nerăbdător să ajungă la limanul mult dorit.

De aceea, trebuie să ne susținem unii pe alții. Să ne încurajăm la lucruri bune și să ne bucurăm când descoperim că cei din jurul nostru fac lucruri frumoase. Logos TV este o televiziune creștină, digitală, care își propune să ajungă cu evanghelia mântuitoare pe întreg pămânul.

Aceasta conține o serie de rubrici, printre care: Alina Ilioi realizează rubrica ”Pastile pentru suflet” ( https://ownzones.com/channel/logos-tv/pastile-pentru-suflet) , Cristian Bărbosu are și el propria rubrică, Iosif Țon de asemenea, există o rubrică în care se regăsesc diferite stiluri muzicale și ultima, dar nu cele din urmă, rubrica ”Vieți transformate” în care se realizează o serie de reportaje pe diferite teme.

Logos TV vine cu un concept nou în lumea evanghelică, așadar se înțeleg reticențele oamenilor, dar și încurajările acestora.

Puteți viziona și voi și să vă faceți o idee pe: https://ownzones.com/channel/logos-tv

3 Comentarii

  1. IOAN 7 ianuarie 2016
  2. Dan Ciprian 1 februarie 2016
  3. leon terhes 30 mai 2018

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.