Asia Bibi şi-a iertat persecutorii, deşi încă se află în detenţie

via christianmessenger.in

via christianmessenger.in

Conform surselor, creştina pakistaneză Asia Bibi şi-a iertat persecutorii, deşi încă se află în detenţie sub acuzaţia de blasfemie. Site-ul ChristianToday.com informează că Bibi şi-a petrecut al şaptelea an în spatele gratiilor, dar aceasta a mărturisit familiei sale, care o vizitase în Ajunul Crăciunului, că nu are resentimente faţă de răufăcătorii săi.

“Crăciunul este sărbătoarea milei lui Dumnezeu. Îmi iert persecutorii, pe acei care m-au acuzat pe nedrept, şi aştept iertarea lor”, a spus Bibi. Ea a continuat: “Isus a făcut această zi minunată pentru mine şi mi-a ascultat rugăciunile. Sunt fericită şi plină de bucurie că mi-am văzut familia.”

Ziua de 25 decembrie este o zi sfântă pentru musulmani, aceştia sărbătorind naşterea profetului Mahomed. În acest sens, Bibi este conştientă de faptul că este închisă din cauză că ar fi vorbit de rău persoana sfântă a islamului. Totuşi, Bibi consideră că niciodată nu s-ar gândi la o lipsă de respect la adresa lui Mahomed “deşi am stat în închisoare şapte ani. Nu îi urăsc pe cei care mi-au făcut rău.”

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.