Campania ,,40 de zile pentru viață” revine la Năsăud

40

,,Adevarat zic voua intrucat ati facut unuia dintre acesti frati ai mei mai mici, mie mi-ati facut”.(Mt.25:40)

A treia editie a campaniei ,,40 de zile pentru viata ” se va desfasura la Nasaud, in perioada 10 februarie 2016-20 martie 2016.

Timp de 40 de zile, crestinii de diferite confesiuni religioase vor lupta pasnic pentru apararea vietii, scopul campaniei fiind incetarea avorturilor in orasul nostru, in tara noastra si in lumea intreaga.Voluntarii crestini vor lupta pentru acest scop cu armele postului, rugaciunii, si veghei pasnice.Astfel, rugaciunea pentru viata va fi prezenta in fata spitalului in mod constant, in intervalul orar 7-19.

Campania se desfasoara simultan in multe tari din intreaga lume, initiativa ei fiind un raspuns la fenomenul de raspandire a avorturilor.

Misiunea acestei miscari este aceea de a intregi trupul mistic al lui Cristos in spirit de unitate pentru, a atrage de la Dumnezeu harul intoarcerii, al schimbarii si luminarii mintilor si inimilor, de la cultul mortii la un cult al vietii.

Postul si rugaciunea sunt arme indispensabile in lupta pasnica a crestinului, insa dincolo de acestea, veghea si prezenta in strada este necesara pentru mobilizarea comunitatii, realizarea unitatii fiilor lui Dumnezeu in rugaciune.Dar mai ales ca un semn in jertfa si pocainta, pentru ca Dumnezeu sa ne invredniceasca sa vedem roadele lucrarii sale pe care o infaptuieste pentru noi.

Aceasta campanie a fost organizata pana acum in aproximativ 600 de comunitati, in 29 de tari, mai mult de 10.000 de copii fiind declarati salvati de la avort. In spirit fratern de unitate, de dragoste si jertfa de sine, voluntarii au raspandit si in campaniile trecute mesajul ca fiecare viata este un dar de la Dumnezeu.Aceasta lupta ,,pro-vita ”, arata autenticitatea crestinismului prin aceea ca fiecare voluntar, renuntand la confort, alege sa isi marturisesca public credinta.

Va invitam sa va alaturati cu totii in sprijinirea vietii si sa ne sustineti in rugaciune si post.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.