Femeie musulmană devine creștină după ce îi se arată Isus într-un vis

muslim-womenO femeie musulmană a avut o experienţă spirituală care i-a schimbat viaţa, în timp ce era internată în spital. După ce a citit Biblia a decis să se convertească la creștinism.

Tânăra aparţinea unei familii bogate din cornul Africii. În timpul spitalizări a avut un vis cu un om îmbrăcat în alb care se apropia de ea zâmbind şi apoi plângea. „Oarecum mi-am dat seama că plângea pentru mine”, a spus tânăra. După ce a povestit visul familiei, nimeni nu a putut să îi explice visul. Liderul moscheii la care mergea, care era un creştin în secret, şi-a dat seama că în vis îi apăruse Isus şi i-a dat o Biblie, relatează Open Doors.

De atunci am început să citesc Biblia şi încetul cu încetul am învăţat despre dragostea lui Isus pentru oameni. „Cuvântul Domnului m-a schimbat în cel mai profund mod”, a afirmat tânăra.

Tânăra credea în secret în Isus până când tatăl ei i-a găsit Biblia. Acesta s-a înfuriat şi a bătut-o. La câteva zile după a dat-o afară din casă. Ea s-a întristat foarte tare dar s-a încrezut în Dumnezeu. Dragostea lui Dumnezeu are mai multă valoare pentru mine decât dragostea familiei mele.

Sora ei Zulfa a decis să plece împreună cu ea şi ea îl cunoscuse pe Isus. Dintr-o dată aceste tinere care trăiseră protejate de familia lor, au rămas fără adăpost. Nu aveau bani, casă sau prieteni şi de parcă asta ar fi puţin, familia lor le ura.

Au trecut prin multe dar din fericire au primit ajutorul creştinilor din jurul lor. Femeia se uita în urmă la acel timp de suferinţă şi durere şi spune: „Lumina lui Isus străluceşte în fiecare zi. Îi mulţumesc pentru ajutorul Lui”.

Vă invităm să vă rugați pentru cei care sunt persecutați pentru credința lor!

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.