Un fotbalist brazilian în acceptă pe Hristos, se lasă de sport și devine pastor

futbolista-cristiano-moraesUn fotbalist brazilian a părăsit carieră sa din Europa, după ce l-a acceptat pe Hristos în viața lui. Acum el a devenit pastor al unei bisericii evanghelice. Cristiano Moraes de Oliveira a jucat în mai multe cluburi locale până când a fost angajat pentru a juca la o echipă din Portugalia, conform portalului Acontecer Cristiano.

În 2014, el a decis să-și schimbe stilul de viata și să-L accepte pe Hristos, abandonând complet fotbalul. Acum este pastor al unei biserici din Petropolis, la sud de capitala statului Amazonas, unde locuiește împreună cu soția și cele două fiice ale sale.

„Nu sunt trist pentru că m-am retras. M-am retras pentru planul lui Dumnezeu. Am fost rugat să mă întoarc în Europa, dar am decis să rămân aici” a spus el.

„Am concretizat retragerea mea pentru că l-am accept pe Isus. M-am împăcat cu Hristos, pe când eram încă în Europa. Îmi pare rău că am stat departe de Domnul când am fost fotbalist, dar m-am întors la Calea Domnului și astăzi sunt fericit și trăiesc pentru a sluji în biserica Lui, „a spus Cristiano Moraes de Oliveira.

Cel care a jucat pentru Sporting Lisabona, a primit chiar o propunere concretă pentru a reveni în fotbal. Când a fost întrebat dacă acceptă să se mai întoarcă vreodată în lumea fotbalului, nu a exclus faptul că poate o să devină antrenor în viitor. Dar, chiar acum, el este păstor și îl ajută pe tatăl său în afacerea cu fructe de mare. Prin acest lucru el își susține familia.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.