Reprezentanții cultelor evanghelice din România și rectorii Institutelor Teologice s-au întâlnit cu Președintele Klaus Iohannis

klaus-iohannis

Reprezentanții cultelor evanghelice din România și rectorii Institutelor Teologice au participat azi, 15 martie 2016 începând cu orele 16.00 la o întâlnirea cu Președintele României, Klaus Iohannis, ne informează revista Creștinul Azi.

Din partea Uniunii Baptiste din România a participat Viorel Iuga în calitate de Președinte. De asemenea, au fost prezenți la întâlnire și Daniel Mariș, Rectorul Institutului Teologic Baptist din București, Paul Negruț, Rectorul Universității Emanuel din Oradea și Sorin Bădrăgan din partea Facultății de Teologie Baptistă din cadrul Universității din București.

Alături de reprezentantul Uniunii Baptiste din România, Viorel Iuga și de Rectorii celor două instituții de învățămând superior de confesiune baptistă, au luat parte la întâlnire și reprezentantul Cultului Penticostal, Rectorul Institutului Penticostal din București, reprezentantul Cultului Creștin după Evanghelie și Rectorul Institutului Timotheus.

big_dap_8340

Sursa foto: presidency.ro

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.