Peru: Marşul pentru viaţă a strâns peste 750,000 de participanţi

În al patrulea an la rând, peruvienii pro viaţă au asaltat străzile din Lima pentru a apăra dreptul la viaţă al tuturor persoanelor de la concepţie până la moartea naturală, anunţă Life Site News. Organizatorii estimează că peste 750,000 de oameni au participat sâmbătă, 12 martie, la Marşul anual pentru viaţă. Cardinalul Juan Luis Cipriano, arhiepiscopul Limei, a declarat că „acest marş a adunat cel mai mare număr de locuitori din istoriei oraşului Peru, toţi fiind uniţi de o singură idee şi misiune, aceea de a apăra supremul drept la viaţă”.

via lifesitenews.com

via lifesitenews.com

Marşul a început la ora 15 printr-un discurs susţinut de episcopul secundar al Limei, Adriano Tomasi, urmat de parcurgerea mai multor cartiere din Lima înainte de a se încheia pe plaja Costa Verde. La acest marş au participat personalităţi religioase, cât şi candidaţi la preşedinţie şi vicepreşedinţie, care şi-au manifestat susţinerea pentru dreptul la viaţă şi pentru cei care apără acest lucru.

Marşul este o deosebită manifestare de forţă în lumina alegerilor prezidenţiale care vor avea loc în mai puţin de o lună, pe 10 aprilie. Conform statisticilor, 89% dintre peruvieni sunt împotriva avortului.

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine