Tabăra Tinerii Speranţei – Cugir

tabere

Dumnezeu mișcă lucrurile în România! Viziunea noastră este ca această tabăra să devină pentru mulţi tineri un punct de reper . Vedem cum generaţia tânără are tot mai multă foame după manifestările lui Dumnezeu și nu mai sunt doar consumatori ai formelor, ci doresc să devină ei înșiși activi.

Vino în tabăra Tinerii Speranţei și vei afla „cum poţi să crești în prezenţa lui Dumnezeu, respectiv în manifestările Duhului Sfânt, în viaţa de zi cu zi! Cum putem să ne agăţăm de puterea Duhului Sfânt, în viaţa personală și în biserică?!

Tabăra Tinerii Speranţei te provoacă să te lași surprins de o nouă manifestare a lui Dumnezeu și să devi un tânăr inspirat de El!

Locaţie: Cabana Rad – Cugir, jud. Alba

Taxa de participare: 170 de lei dacă te înscrii pe site până la data de 15 iunie 2016 sau 195 de lei după această dată (inclusă masa și cazarea)

Începe: Duminică, 24.7.16, de la ora 17.00
Încheiere: Sâmbătă 30.7.16, după micul dejun

Vârsta: de la 16 ani.

Daca doresti sa participi la Tabara ”Tinerii Sperantei”, te rugam sa descarci formularul de inscriere, completeaza-l si trimite-l prin posta la adresa asociatiei sau prin email la office#viata-in-isus.ro (la email inlocuieste te rog # cu @)

Descarca formularul de inscriere!

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.