O biserica din Suedia va folosi drone să transpote mii de Biblii în Irakul controlat de ISIS

biblie-electronicaO mare biserică evanghelică din Suedia se pregătește să utilizeze drone ca să transporte mii de Biblii în zonele Irakului controlate de Statul Islamic, scrie Christian Today.

Livets Ord (Cuvântul Vieții), biserica din Uppsala, partea de nord a Suediei a declarat că va folosi drone aeriene care zboară la mare altitudine, pentru a transporta mii de Biblii electronice în Irak.

„Bibliile sunt mărimea unei cutii de pastile şi au un display. Nu au nevoie de energie electrică, funcționează pe cont propriu”, a declarat directorul de misiune al bisericii creștine Åkerhielm pentru radio SVT suedez, potrivit ziarului The Local.

„Dorința noastră este de a transmite speranța și iubirea Evangheliei creștine la populația care trăieşte în zone închise, în care li se încalcă drepturile omului”, scrie pe pagina bisericii Ord Livets.

O altă organizație din zonă va efectua livrarea, numele acesteia nefiind făcut public. „Începem proiectul nostru în câteva săptămâni și sperăm să transportăm mii de Biblii”.

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine