Câștigătorii olimpici la Rio, Boudia și Johnson: „Identitatea noastră este în Hristos”

boudiajohnson_siÎnotătorii olimpici americani David Boudia, 27, și Steele Johnson, 20, au câştigat argintul la platforma sincronizată de 10 de metri la sărituri în apă.

După victorie, au împărtășit modul în care credința lor îi ține la pământ, indiferent de succesul lor olimpic, relatează CBN News.

„Amândoi știm că identitatea noastră este în Hristos”, a declarat după aceea Boudia în fața reporterilor.

Johnson, care este nou la Jocurile Olimpice din acest an, de asemenea, a spus că Hristos la ajutat să rămână în formă în timpul competiției.

Boudia și Johnson, veniți din Indiana, s-au folosit de platforma lor atletică ca să mărturisească în lumina reflectoarelor credința lor în Hristos.

Credința l-a ajutat să depășească o săritură aproape de moarte, să meargă mai departe şi să-şi îndeplinească visele sale olimpice, a spus Johnson. Când el avea 12 ani s-a lovit cu capul de o platformă, accidentându-şi craniul înainte să cadă în apă.

„Când ceva de genul ăsta se întâmplă în viața ta, și ai o experiență aproape de moarte nu știi unde vei încotro merge viaţa ta”, a spus Johnson. „Aș şi putut să renunţ la sărituri în apă. Aș fi putut să merg înapoi într-o școală medie și totul ar fi fost normal și aş fi jucat diferite sporturi cum ar fi fotbalul.

„Faptul că Dumnezeu mi-a dat abilitatea de a persevera și a nu avea frică și anxietate faţă de sărituri, am ajuns aici”, a spus el.

În autobiografia sa lansată recent, „Mai mare decât aurul: De la inimă olimpică frântă la ultima răscumpărare”, Boudia detaliază faptul că după ce a devenit creştin i s-a schimbat viața, nu am mai avut gânduri de sinucidere, a renunțat la băutură și droguri.

El descrie, de asemenea, modul în care versetul biblic din Filipeni 4: 6: „Nu vă îngrijorați de nimic, ci în toate lucrurile aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu prin rugăciuni și cereri, cu mulţumiri” i-a dat libertatea și încrederea că va deveni un înotător mai bun.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.