Muzeul Bibliei și YouVersion App oferă o experiență a Bibliei fără precedent

museum-of-the-bibleCe s-ar întâmpla dacă ar exista un loc care ar conține aproape fiecare aspect al Bibliei sub un singur acoperiș? Un edificiu unde vizitatorii ar putea să vadă artefacte biblice antice autentice și chiar să învețe despre Biblie în limba lor maternă? Muzeul Bibliei intenționează ce va fi lansat va deveni acel loc, conform portalului The Christian Post.

Cu aproximativ 430.000 de metri pătraţi de spațiu expus, muzeul – care este în lucrări de construcţie timp de cinci ani de la achiziția terenului până la finalizare – este planificat să îşi deschidă porțile pentru vizitatori la data de 17 noiembrie 2017. Muzeul va oferi vizitatorilor o experienţa biblică completă fără precedent cu exponate interactive și traduceri, într-un număr impresionant de 1.007 de limbi, prin parteneriatul cu YouVersion Bible App (aplicație cu Biblia pentru telefon).

Steven Bickley, vicepreşedintele Muzeului Bibliei, a declarat pentru The Christian Post săptămâna aceasta că relația muzeului cu YouVersion este una sinergică. „Noi lucrăm pentru a invita pe toți oamenii să interacționeze cu Biblia… Am vorbit cu ei [YouVersion] despre cum să facem o interacțiune biblică. – O interacțiune activă a Bibliei.”

„Am analizat acele conversaţii din punct de vedere al marketingului, unde le-am arătat o parte din conținutul ce l-am creat pentru a invita oamenii să interacționeze cu Biblia. Au spus că este unul dintre cele mai noi produse pe care l-au văzut pe piață.”

Fondatorul YouVersion, Bobby Gruenewald a fost de acord. „Suntem onorați să fim parteneri cu Muzeul Bibliei, deoarece aceasta împărtăşeşte pasiunea noastră de a ajuta oamenii să se implice și să înțeleagă semnificația Bibliei.”

Bobby Gruenewald este pe cale de a realiza acest obiectiv cu aplicația sa instalată în peste 230 de milioane de dispozitive și în fiecare țară din întreaga lume.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.