Cartea Săptămânii: „Sensul căsniciei” – Timothy Keller

sensul-casniciei-timothy-keller-500x600„O carte incredibil de profundă şi de bogată în înţelepciune, care îl va înălţa sufleteşte pe orice cititor, fie el căsătorit sau celibatar.” -The Washington Times

Bazată pe mult apreciata serie de predici susţinute de Timothy Keller, unul dintre cei mai bine vânduţi autori creştini contemporani, potrivit ziarului New York Times, cartea de faţă le arată tuturor -creştinilor, scepticilor, cuplurilor căsătorite de mult sau celor pe cale să se logodească – ce ar trebui să însemne căsnicia, în lumina învăţăturilor Bibliei.

Cultura modernă vrea să ne convingă că fiecare om are un suflet pereche; că romantismul este aspectul cel mai important al unei căsnicii de succes; că rolul partenerului de viaţă este să te ajute să îţi atingi potenţialul maxim; că atunci când te căsătoreşti, n-o faci pentru totdeauna, ci pentru «acum» şi, în sfârşit, că cea mai bună soluţie pentru problemele irezolvabile ale căsniciei este să divorţezi şi să o iei de la capăt. Însă toate aceste concepţii care se vehiculează în ziua de azi sunt eronate.

Timothy Keller, ajutat de soţia sa, Kathy, cu care este căsătorit de treizeci şi şapte de ani, ne arată că mariajul este o relaţie misterioasă, care este adesea greşit înţeleasă. Cartea Sensul căsniciei ne învaţă cum să avem o căsnicie reuşită şi este extrem de preţioasă pentru oricine doreşte să Îl cunoască pe Dumnezeu şi să iubească mai profund în viaţa aceasta.

Cuprins:

Introducere

1. Secretul căsniciei

2. Puterea căsniciei

3. Esenţa căsniciei

4. Scopul căsniciei

5. Să iubeşti un străin

6. Acceptarea celuilalt

7. Celibatul şi căsnicia

8. Sexul şi căsnicia Epilog

Anexa: Luarea deciziilor şi rolurile diferenţiate ale partenerilor

Cartea poate fi comandată de pe librăria online: Book-House

 

 

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.