Sanctus Pro Deo a lansat primul videoclip al turneului de Crăciun „Oare te-ai gândit”?

sanctus-pro-deo

Corul Sanctus Pro Deo pregăteşte minuţios Turneul de Crăciun „Oare te-ai gândit”. Evenimentul ce se va desfăşura în perioada 9-19 decembrie în cinci oraşe ale României are şi videoclip de promovare oficial pe celebra melodie „Maria te-ai gândit”. Turneul de Crăciun „Oare te-ai gândit” va ajunge în 2016 prin oraşele: Deva, Braşov, Bucureşti, Sibiu şi Oradea.

„Prin acest turneu ne dorim nu doar să cântăm o muzică de calitate specifică sărbătorilor de iarnă, ci împreună cu publicul nostru să găsim semnificația acestei sărbători. Știm că Isus a pătruns în istoria noastră și a reușit să ne cucerească inimile prin faptul că s-a făcut asemenea nouă. Însă vrem să medităm la impactul pe care nașterea Pruncului din Betleem îl are asupra noastră și a întregii omeniri”, se notează în comunicatul oficial al evenimentului.

Sanctus Pro Deo este o asociație reprezentată astăzi de un ansamblu vocal-instrumental, compus din membri și colaboratori evanghelici din toată țara. Asociația organizează concerte  în săli publice și biserici din diverse orașe.

Echipa ŞtiriCreştine.RO este partener media al evenimentului şi vă va informa cu alte detalii din procesul de pregătire şi desfăşurare pe întreg parcursul turneului. Dacă sunteţi din oraşele menţionate în lista destinaţiilor pentru acest turneu, nu ezitaţi să prindeţi un bilet la un moment unic de închinare şi meditare odată în plus la semnificaţia sărbătorii magice pe care o aşteptăm cu atâta entuziasm şi dor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.