Birmania: Mii de oameni se pocăiesc în urma propovăduirii evangheliei  

franklin-graham

Evanghelistul Franklin Graham a propovăduit Cuvântul lui Dumnezeu la evenimentul de trezire spirituală din Birmania. În urma auzirii evangheliei, mii de oameni și-au predat viețile Domnului Isus. Conform portalului ChristianToday.com, evenimentul a făcut parte din Festivalul de Dragoste, Pace și Bucurie care a durat trei zile în Birmania.

Birmania este o țară din sud-estul Asiei, mai jos de China, între India și Tailanda. Birmania a fost implicată în cel mai lung război civil din lume încă din anul 1949. Majoritatea populației sunt adepți ai Budismului, dar mulți au pășit în credința creștină în timpul Festivalului. În prima zi a festivalului au venit circa 46,000 de oameni, iar aproximativ 2,500 dintre aceștia, și-au predat viața lui Isus în urma auzirii Evangheliei.

love-joy-peace-festival

Graham a vorbit în cea de-a doua zi a Festivalului în care aproximativ 52,000 de oameni au venit să-l asculte. Conform Asociației Evanghelice Billy Graham, peste 2,400 de oameni și-au predat viața lui Isus după ce Graham a propovăduit Cuvântul. În timpul pe care l-a petrecut în Birmania, Graham și-a făcut timp să ofere daruri de Crăciun copiilor nevoiași.  Împreună cu misiunea Samaritan’s Purse, Graham a distribuit cutii cu încălțăminte în cadrul proiectului Operation Christmas Child.

Traducere de Tatiana Bîrsa

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine