Peste 100,000 de oameni au semnat petiția împotriva cluburilor Satanice de after-school


Peste 100,000 de oameni au semnat petiția care protestează împotriva deschiderii ,,cluburilor Satanice” de after-school (programe pentru elevi după școală) în Statele Unite. Petiția a fost lansată după ce școala de învățământ primar, Point Defiance, Tacoma, a devenit a doua școală din Statele Unite care permite desfășurarea activității unui club satanic pentru elevi.

Petiția declară că aceste cluburi neagă existența lui Dumnezeu, resping ideea de pedeapsă veșnică pentru rău sau răsplată eternă pentru bine, alimentează scepticismul cu privire la păcat și înlocuiesc caritatea creștină cu filantropismul ateist. Petiția avertizează că ,,atât copiii cât și viitorul educației este în pericol” și susține că: ,,Satan nu trebuie să aibă acces la copiii noștri”.

Jennifer Droubay, o mamă a unui elev, a declarat pentru campania ReturntoOrder: ,,Nimeni nu dorește existența acestui club; nu vrem ca un club care se identifică ca fiind satanist să aibă acces la copiii noștri.” Părinții și cetățenii îngrijorați de aceste cluburi se vor întruni miercurea viitoare pentru a se ruga și a protesta pașnic.

Primul club Satanic cu program deafter-school deschis în America a apărut luna trecută într-o școală de învățământ primar din Sacramento Portland, Oregon, deși atât părinții cât și profesorii  dar și preoții catolici din regiune au protestat în momentul deschiderii acestuia.

Sursa: Christian Today

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine