Impresii din atmosfera concertului „Oare te-ai gândit” la București

Capitala a fost cea de-a treia destinație a corului „Sanctus Pro Deo” în turneul de Crăciun „Oare te-ai gândit”. Sala Crystal Palace Ballrooms însă a fost prea neîncăpătoare pentru publicul care au venit să îi vadă și să îi asculte LIVE.

Un program inedit, mesaje copleșitoare, voci puternice și o atmosferă magică domina scena din colțul sălii amplasat în vizorul întregului public. Sala arhiplină, culoarele blocate, scările spre balcon au servit drept scaune, chiar și covoarele dintre treceri au fost ocupate de tinerii care s-au încăpățânat să nu piardă concertul, chiar dacă nu mai aveai unde călca cu piciorul în sală. Mulți au stat în picioare preț de două ore, iar fiecare melodie se încheia cu aplauze lungi.

Nu știu dacă tinerii de la „Sanctus Pro Deo” au mai întâlnit astfel de public, pentru că pe fața lor puteai citi o bucurie surprinzătoare, parcă nu s-ar fi așteptat la o primire atât de călduroasă.

Programul a adunat creații semnate de compozitori celebri și ne-au reamintit mesajul sublim al acestei sărbători pe care trebuie să îl transmitem și noi la rândul nostru mai departe.

Provocarea lor #OareTeAiGândit trebuie să ne însuflețească și să ne marcheze fiecare zi din viața noastră de creștin. Oare câți din noi suntem conștienți de puterea pe care o purtăm zilnic în inimile noastre? Sau cât de mult realizăm faptul că acest Fiu a venit în chip de prunc, s-a născut în umilință, a murit o moarte rușinoasă pentru acele vremuri și a înviat glorios ca noi să putem purta în ființa noastră, pe chipul nostru lumina Lui?

Ultimele două destinații din acest turneu sunt orașele Cluj-Napoca și Oradea. Iar detalii despre locații, date și ora vedeți aici.

Vă provocăm să nu pierdeți o întâlnire face to face cu ei.

Concert de Crăciun – Oare te-ai gândit?

Ne-am bucura să ne vedem la concerte! Așa că ne-am gândit să te invităm personal!Locații: 9 Dec. Deva, 10 Dec. Brașov, 11 Dec. București, 12 Dec. Sibiu, 17 Dec. Cluj-Napoca, 18 Dec. OradeaInfo și bilete:https://www.sanctusprodeo.ro

Posted by Sanctus Pro Deo on 4 Decembrie 2016

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine