CAMBODGIA: 3500 de persoane au participat la primul concert evanghelistic organizat de misionarii români

Misionarii români Claudiu & Cristina M. cu sprijinul Misiunii Speranța au organizat pe data de 23 Decembrie 2016 primul concert evanghelistic în aer liber din Cambodgia aprobat vreodată de guvern. Au participat peste 3500 de persoane, majoritatea budiști. Scopul acestei zile de sărbătoare a fost propovăduirea Evangheliei în public la un număr cât mai mare de ascultători.

Printre invitați s-au aflat numeroase personalități din Guvern, armată și poliție, inclusiv autoritățile locale. Programul a cuprins închinare prin muzică cu grupuri din diferite biserici, scenete, rugăciune de binecuvântare pentru guvernanți, cântece interpretate de copii și câteva mesaje scurte ale fraților slujitori. Mesajul principal a fost transmis prin misionarul român Claudiu M. Datorită amplorii evenimentului acesta a fost transmis pe postul național de televiziune favorizând ascultarea Evangheliei la milioane de oameni. Este greu de cuantificat numărul celor care L-au primit pe Isus, dar după cum puteți vedea în fotografia de mai jos, remarcăm convertirea diferitelor personalități din poliție, armată și guvern.

În urma acestui eveniment reprezentanții guvernamentali le-au oferit misionarilor noștri tot sprijinul politic pentru organizarea de concerte și evanghelizări creștine în orice locație de pe teritoriul Cambodgiei. Astfel anul 2017 va reprezenta un an al marilor oportunități de a predica Evanghelia la cât mai mulți oameni.

Dacă vrei să fii parte a acestei lucrări de evanghelizare masivă și vrei să afli detalii despre cum te poți implica și cum poți sprijini proiectele din Cambodgia vizitează pagina lor de internet: www.churchplantingasia.com sau contul de facebook: Church Planting Asia. Fiți binecuvântați!!!

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine