Aproape de cei persecutați – Rugăciune pentru familiile martirilor

Rugăciune pentru alinarea durerii cauzate de despărțirile brutale.

În fiecare an zeci de mii de creștini sunt uciși datorită credinței pe care o au în Isus și a statorniciei lor în această credință. În fiecare an zeci mii de copii rămân fără părinți sau părinți fără copii, soți fără soții sau soții fără soți; în fiecare an, într-un număr mare de familii sunt persoane care intră în rândul martirilor. Chiar dacă cei care rămân sunt conștienți de răsplătirile celor plecați dintre ei, durerea despărțirii o resimt din plin.

Rugăciune pentru vindecarea de traumele prin care trec familiile martirilor.

Mulți părinți au fost uciși într-un mod brutal și înfiorător în fața propriilor copii; mame sau fete violate apoi ucise în fața celorlalți membrii din familie; copii decapitați sau torturați într-un mod inimaginabil până la moarte în fața părinților, iar formele acestea prin care mulți creștini au devenit martiri au lăsat traume profunde în mintea și sufletele membrilor din familie, care au asistat forțat la execuții.

Rugăciune pentru rezolvarea problemelor financiare.

Mulți creștini care au devenit martiri în 2016 sunt bărbați, cei care asigurau venitul minim pentru un trai modest. Prin martirajul lor, au rămas copii și soții fără hrană, adăpost și protecție, fără un venit minim pentru supraviețuire. Multe dintre aceste familii trăiesc în zone în care nici rudeniile, nici comunitatea, nici autoritățile nu le oferă vreun ajutor. Multe familii rămase în criză profundă sunt ignorate sau alungate pentru că sunt creștine.

Rugăciune pentru a nu ceda în fața presiunilor făcute asupra lor.

În multe situații după ce unii membrii din familie sunt uciși pentru credința în Isus, asupra celorlalți membrii se fac presiuni pentru a renunța la credință, promițându-li-se un trai mai bun și o viața mai ușoara. La unele familii, în urma uciderii unui membru, li se oferă posibilitatea să aleagă să renunțe la credința în Isus și să trăiască fără probleme sau să rămână în credința creștină riscând să piardă tot, inclusiv alți membrii din familie.

,,Atunci Împăratul va zice celor de la dreapta Lui: veniți binecuvântații Tatălui Meu de moșteniți Împărăția, care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii. Căci am fost flămând și Mi-ați dat de mâncat; Mi-a fost sete și Mi-ați dat de băut; am fost străin și M-ați primit; am fost gol și M-ați îmbrăcat; am fost bolnav și ați venit să Mă vedeți; am fost în temniță și ați venit pe la Mine”- mulți creștini și multe familii au ajuns în situația asta, pentru că nu au renunțat la credința în Isus, și în multe dintre familii, cei care asigurau un venit pentru un trai minim, acum sunt în rândul martirilor.

POŢI ALEGE SĂ FII ,,RĂSPUNSUL LUI DUMNEZEU PENTRU BISERICA PERSECUTATĂ DIN GENERAŢIA TA”!

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine