La mulți ani Adi Hentea

Adi Hentea sărbătorește astăzi aniversarea de 35 de ani în SUA. La doar două zile după o intervenție chirurgicală la ochiul stâng. Cu această ocazie vrem să îi lăsăm o urare și vă chemăm și pe voi să lăsați gânduri bune și mesaje de încurajare.

„Dragă Adi Hentea, în această zi frumoasă, când Bunul Dumnezeu mai adaugă o filă în calendarul vieții tale, dorim din toată inima ca pacea și bucuria Lui să te însuflețească în orice circumstanțe. Ne dorim ca în aceste clipe dificile, să simți din plin puterea Lui de Stăpân, dragostea Lui de Tată și mâna Lui vindecătoare. Ne bucurăm să știm că lipsa vederii trupești nu a fost o piedică să vezi cu ochii minții frumusețea Creatorului care ne-a creat în chip atât de minunat. Alături de cititorii ŞtiriCreştine.ro venim să îți mulțumim pentru imnurile născute dintr-o relație intimă cu Dumnezeu. Ne rugăm să poți continua această misiune sacră până la adânci bătrânețe”.

Primele veşti după operație

„Totul a decurs bine. Am reușit să depășim riscurile de care ne temem cel mai mult, care ar fi putut compromite ochiul şi operația este o reușită din punct de vedere medical. Fiecare etapă își are riscurile ei, dar sperăm să le depășim pe toate, fiecare la momentul potrivit. Sunt progrese mari. La câteva ore după operație deja puteam percepe lumina. E un prim semn ca ochiul nu e pierdut. A doua zi, la primul control deja puteam percepe mișcarea mâinii prin fata ochiului. Urmează recuperarea cu toate implicațiile ei. Va mulțumesc foarte mult pentru sprijinul acordat atât în rugăciune, cât şi financiar”, a scris Adi Hentea pe contul personal de Facebook.

Menționăm că Adi Hentea se află în SUA pentru tratamente. Marți, 10 ianuarie a suportat o operație la ochiul stâng: „A venit pe propriile picioare acasă, nu a fost spitalizat. Slavă Domnului, se simte bine. Azi am fost și la primul control, medicii sunt optimiști. Următoarea intervenție ar putea avea loc peste două luni. Urmează să vedem cum vor evolua lucrurile, cum se va restabili ochiul după această intervenție, să poată stabili strategia de abordare în următoarea intervenție și să vedem dacă se adună banii. Tratamentele sunt foarte scumpe. Am plătit 230 de dolari doar pentru două flacoane de picături de 5 și 10 ml. Suntem recunoscători Domnului pentru că am ajuns la etapa asta și suntem bine. Merită toată lauda pentru că știm că suntem în mâna Lui și tot ce ni se întâmplă este un motiv de laudă la adresa Lui”, a declarat pentru ŞtiriCreştine.ro soția interpretului, Adina Hentea.

SCURT BIOGRAFIC

Adi s-a născut în anul 1982 în Arad, România. A fost un tânăr sănătos care a făcut o infecție de conjunctivită. Problemele au început ca urmare a erorilor medicale care într-un final i-au compromis vederea. Din cauza interdicțiilor pe care sistemul comunist le-a impus, Adi nu a putut părăsi țara pentru a primi ajutor medical de calitate. A avut nu mai puțin de 15 intervenții chirurgicale, care mai târziu, câteva dintre ele s-au descoperit a fi experimentale. Într-un final, în anul 2001, după o nouă intervenție medicală, de data aceasta, Adi și-a pierdut definitiv vederea la ochiul stâng.

În luna Decembrie 2016, după câteva teste făcute de medicii de la University Hospitals din Cleveland, Ohio, s-a descoperit că Adi vede lumina puternică. Lucrul acesta i-a făcut pe medicii oftalmologi să concluzioneze că sunt șanse mari ca Adi să-și recupereze o bună parte din vedere, dar acest lucru implică un transplant de cornee și două intervenții chirurgicale care vor fi realizate de trei medici. Acești medici sunt foarte optimiști că Adi va putea să vadă din nou. Pentru ca toate acestea să fie posibile Adi are nevoie de aproximativ $105,000 sa acopere costurile medicale. Credem în Dumnezeu și în puterea Lui de a vindeca!

Pentru donaţii accesaţi pagina specială creată pentru cauza lui Adi Hentea YouCaring.com

Vă provocăm să lăsaţi o rugăciune de binecuvântare pentru Adi Hentea în comentarii.

Mai jos vedeţi o mărturie completă povestită de Adi Hentea în cadrul unei emisiuni TV vedeți AICI:

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine