INTERVIU cu Cătălin Chiciudean: „Summitul global de conducere este o provocare la excelenţă”

1.Pentru început sunt curioasă să știu un pic din istoria Summitul global de conducere în România?

Summitul global de conducere este organizat în România în parteneriat cu Fundația B.I.G.-Impact începând cu anul 2008, fiind unul dintre instrumentele pe care le folosim în formarea de lideri la nivel național. În perioada 2008-2017 am organizat în România peste 40 de evenimente ale Summitului, atingând mii de lideri, atât din contextul bisericesc, cât și din afara acestuia. Prin calitatea și conținutul pe care îl oferă, Summitul a devenit un eveniment anual așteptat de foarte mulți lideri, care vin, împreună cu echipele lor, la aceste 2 zile de instruire.

2.Câte locații din România au la etapa asta un eveniment de acest fel anual?

În 2016 Summitul a fost organizat în Cluj-Napoca, Hațeg, Timișoara, Iași, Oradea și București.

3.Ce număr de lideri adună Summitul anual în România?

Pentru 2016 avem un număr planificat de 1100 de lideri, număr care a fost depășit deja. Summitul de la București se desfășoară la începutul lunii februarie. Cifrele încă se vor schimba pentru ediţia 2016.

4.Este o tradiție ca toate evenimentele Summitul global de conducere să se petreacă la început de an sau este un maraton care cuprinde toată harta României pe întregul an?

Evenimentele Summitului internațional au loc după Summitul de la Chicago, începând cu ultima săptămână din octombrie și continuând până în februarie/martie anul următor.

5.Care sunt locaţiile care au găzduit deja un Summit în 2017 şi care a fost feedback-ul?

Evenimentele Summitului 2016 planificat pentru începutul de an 2017 au avut loc deja la Iași și la Oradea, în fiecare locație depășind numărul de participanți, aceștia bucurându-se de 2 zile provocatoare. O participantă de la Iași ne-a împărtășit: „Mulțumesc pentru oportunitatea de a participa la acest eveniment. Nu am știut de existenţa acestui Summit, iar pentru mine personal a fost o revelație.”

6.Cum arată agenda Summitul global de conducere România în 2017?

Planificările pentru Summitul 2017 sunt în curs, urmând ca în următoarele luni să stabilim care vor fi locațiile pentru acest an. Vom şti mai multe detalii după încheierea evenimentului de la Bucureşti din 3-4 februarie.

7.Pentru cei care poate prima dată vor auzi de Summit, cum aţi descrie acest eveniment în câteva fraze şi de ce este important să profităm de această sursă de echipare?

Summitul global de conducere este un eveniment de 2 zile, având o echipă de vorbitori de talie mondială, prezentați prin intermediul proiecției video, traduși în 59 de limbi, cu închinare live, cu expresii artistice provocatoare și cu un timp de procesare facilitat. Este un context unic, în care te întâlnești cu oportunități de modelare a deprinderilor și de dezvoltare a celor pe care îi conduci. Summitul global de conducere este un instrument încercat, care produce rezultate provocatoare în liderii creștini participanți.

8.Cum au schimbat trăirea și slujirea dvs evenimentele Summitului?

Sunt implicat în organizarea acestor evenimente încă de la început, din 2008. Provocarea la excelență, la a fi lider acolo unde sunt, la a asculta de șoapta lui Dumnezeu și de a îi duce pe oameni de aici, acolo, sunt câteva din lucrurile care m-au marcat în toți acești ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.