Vicepreședintele Statelor Unite vorbește despre versetul inscripționat pe paltonul său

Vicepreședintele Statelor Unite, Mike Pence, a vorbit din nou despre convingerile lui religioase, în cadrul unei întâlniri private ținute înainte de Dejunul Național cu Rugăciune de joi.

De data aceasta, vicepreședintele a vorbit despre versetul care este inscripționat pe paltonul său. Acesta se găsește la Ieremia 29:11. Vicepreședintele a declarat că acest verset înseamnă mult pentru el, ceva ce el speră că îi va fi ca ghid, acum că deține a doua cea mai importantă funcție din Statele Unite.

Versetul citează: ,, Căci Eu cunosc planurile pe care le am cu privire la voi’, zice Domnul, ‘planuri de pace, și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde.”

Mike Pence a declarat că acest verset îi amintește de faptul că oricât de mărețe ar fi realizările lui, toată gloria trebuie să i-o dea lui Dumnezeu.

,,Pentru mine credința nu înseamnă să crezi în tine însuți – ci să crezi în Cel ce te conduce, te îndrumă, Cel ce este veșnic credincios și Cel ce știe planurile pe care le are pentru noi, planuri pentru a ne binecuvânta, nu pentru a ne răni, planuri de a ne oferi o nădejde,” a explicat Mike Pence.

Vicepreședintele, de asemenea, a împărtășit versetul biblic din 2 Cronici 7:14, verset pe care l-a citat des în timpul campaniei electorale din 2016: ,, Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara.”

Anul trecut, Pence și Trump erau atât de ocupați cu campania încât Pence își făcea griji că nu vor avea timp să se roage împreună. Conform portalului The Christian Post, Trump a spus echipei sale mai devreme că întotdeauna găseau timp de rugăciune, indiferent de cât de tumultoasă devenea situația din jurul lor.

Pence a rămas încântat de faptul că Trump și-a ținut promisiunea. ,,Credeam că uitase, dar nu, el a venit la mine, m-a luat de mână, pe mine, pe soția mea și pe fiica noastră și a rugat-o pe Karen să se roage. Și ea s-a rugat.”

Datorită acestui gest simplu, Pence este convins de faptul că părtășia lui Trump cu Dumnezeu este una autentică, nu ceva ce Trump a născocit pentru a atrage electorat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.