INTERVIU Cum ajungi într-un pelerinaj în Israel cu Grupul „Speranţa şi Prietenii”?

1.     Explicaţi-ne în câteva cuvinte ce presupune în ansamblu pelerinajul în Israel pe care îl organizaţi împreună cu grupul „Speranţa şi Prietenii”?

Este un program pe care noi l-am numit „Călătorie pe Pământul Făgăduinței”, unde fiecare participant va beneficia de un turneu evanghelic alături de formaţia „Speranţa şi Prietenii”.

2.     Care este traseul pe care îl veţi parcurge în Ţara Sfântă?

Traseul se va desfășura în perioada  8 – 15 mai 2017, durata fiind de 8 zile și va cuprinde vizite la cele mai frumoase și semnificative locuri din Israel: Betleemul din Iudeea, Ierihonul, Marea Galileii, Iordanul, Muntele fericirii, Cana Galileii, Via Dolorosa, Mormântul Sfânt, Muntele Schimbării la față, Marea Moartă și Ierusalimul.

3.     Cum se desfăşoară propriu zis acest pelerinaj? Ce gen de activităţi include pe lângă vizitarea locurilor sfinte?

În acest pelerinaj special, pe lângă alte avantaje, participanții se vor bucura de o atmosferă de închinare autentică și vor avea o ocazie unică de a participa la înregistrările video cu Grupul Speranța în câteva locații din Israel.

4.     Povestiţi-ne pe scurt istoria acestui pelerinaj. A câta ediţie şi care este scopul lui?

Este a 3-a ediţie. Scopul acestui program este ca fiecare pelerin să se bucure de o atmosfera de închinare alături de Grupul Speranţa, iar locul cel mai potrivit al unui astfel de timp este Ţara Sfântă, unde ai ocazia să calci pe urmele Mântuitorului.

5.     De ce surprize au parte cei care aleg să facă parte din acest pelerinaj?

La cerere organizăm Botez Nou-Testamental în râul Iordan. O altă surpriză va fi că avem o echipă de filmare care va captura imagini pe tot parcursul călătoriei, iar la revenirea în țară, după selectarea materialului se va edita exclusiv pentru grupul de pelerini și un DVD cu cele mai frumoase momente petrecute în principalele locuri vizitate. DVD care va fi oferit fiecărui participant.

6.      Cum se întorc pelerinii din acest tur în patria Domnului Isus? Ce impact emoţional şi spiritual are asupra lor această experienţă?

Plini de entuziasm şi cu sufletul încărcat de emoţie pentru că au trăit clipe înălţătoare în locuri cu o încărcătură spirituală mare.

7.     Un pelerinaj nu presupune o odihnă în sensul pe care îl percepem noi, de ce ar trebui să alegem acest gen de vacanţă?

Pentru că deşi un pelerinaj tip circuit într-adevăr nu presupune o odihnă fizică cu siguranţă experienţa sufletească va fi una extraordinară şi credem că fiecare creştin este recomandat să ajungă cel puţin o dată în viaţă în locurile Sfinte.

8.     Care este procedura pe care trebuie să o urmeze fiecare creştin care vrea să fie parte din acest pelerinaj?

În primul rând trebuie să îţi doreşti să participi în acest pelerinaj special cu inima deschisă şi pentru a fructifica din plin fiecare moment. Iar, ca pentru acest lucru să fie posibil trebuie doar să ne contactezi la: lidia@filadelfiaturism.ro, anca.pop@filadelfiaturism.ro sau 0730.585.800.

Mai multe detalii despre ofertă vedeţi pe Filadelfia Turism.ro

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.