Liderii evanghelici îl îndeamnă pe Trump să revizuiască legea anti-refugiați

Mii de lideri evanghelici îl îndeamnă pe președintele Donald Trump să revizuiască ordinul executiv de oprire temporară a programului de primire a refugiaților în Statele Unite și de restricționare a migrației din șapte țări musulmane, scrie site-ul World.

Organizația creștin-umanitară World Relief a publicat, miercuri, în revista Washington Post, o scrisoare care conține, printre altele, semnăturile a 100 de lideri evanghelici proeminenți care cer ca președintele Trump să-și revizuiască decizia. Printre semnatari sunt atât autori creștini notorii cum ar fi Tim Keller, Max Lucado, Ann Voskamp, cât și lideri bisericești precum Bill Hybels, Eric Costanzo, și Eugene Cho. World Relief a făcut scrisoarea publică și a adunat peste 3,000 de semnături din comunitățile creștine din toate cele 50 de state.

,,Noi, creștinii, avem chemarea istorică lăsată acum 2,000 de ani, de a sluji celor ce suferă,” scrie în petiție. ,,Nu putem abandona această chemare acum. Trăim într-o lume periculoasă și recunoaștem rolul crucial pe care guvernul îl are întru a ne proteja de cele rele și întru a stabili condițiile de primire a refugiaților. Cu toate acestea, compasiunea și securitatea se pot afla într-o relație de coexistență.”

Care e părerea ta?

Adaugă comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine