Jurnal de Misiune din Ulan-Ude, Buryatia

În următoarele săptămâni împreună cu biserica de aici din Ulan-Ude vom sluji în câteva evenimente care sperăm să aibă impact pozitiv în viața celor din biserică, dar și din afara ei. Vă rog să susțineți în rugăciune (și post) aceste slujiri!

19 martie 2017: Sagaalgan – Luna Albă
O întâlnire specială cu biserica, în care vom sărbători Anul Nou mongol (buryat). În care vom încerca să înțelegem ce este de acceptat, dar și ce nu corespunde cu standardele lui Dumnezeu din multele tradiții legate de acest eveniment. Cum pot fi răscumpărate altele. Oamenii au fost încurajați să-și invite prietenii buryați la această întâlnire.

20-24 martie: Cursul Kairos în Ulan-Ude
Dumnezeu, biserica și lumea. Un curs care descoperă inima de Tată a lui Dumnezeu pentru toate popoarele și dorința lui ca toți să fie mântuiți; misiunea ca parte centrală a planului de împăcare al lumii căzute cu Sine revelat în istorie și Scriptură. Care este rolul meu și al tău, al bisericii în acest plan? Sunt gata să trăiesc și să comunic Evanghelia celor din jurul meu sau (și) celor ce locuiesc la „marginile pământului”? Un curs despre care știu că a avut un impact mare în multe din bisericile din România, ajutându-le să-și clarifice/dezvolte perspectiva misionară.

25-31 martie: Fierăria de bărbați
Conferința anuală, care va avea loc într-o tabără de iurte pe malul Lacului Baikal. Vor fi 3 zile de învățătură teoretică, urmate de 4 zile de practică – expediția peste Baikalul înghețat. Participă câteva zeci de bărbați (tineri și mai puțin tineri) dornici să crească în maturitate și în înțelegerea rolului pe care trebuie să-l aibă în familie, biserică, societate.

7-9 aprilie: Conferința Ucenicilor Multiplicatori
„Ceea ce ai auzit de la mine, înaintea multor martori, încredinţează unor oameni de încredere, care să fie în stare să-i înveţe pe alţii!” (2 Timotei 2:2). Pe scurt, cum putem face ca acest verset să devină realitate intrinsecă a vieții noastre? Ce din felul în care ne trăim viața ne poate ajuta și ce ne poate încurca în acest proces?

Rugați-vă pentru ungerea lui Dumnezeu peste vorbitori și ceilalți participanți ai fiecăreia dintre aceste slujiri/evenimente!

În Harul Lui,

Marius Giura

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107