Coaliția pentru familie – Un referendum pentru România

Cine suntem?

Coaliția pentru Familie este o inițiativă civică fără personalitate juridică, independentă de orice partid politic și neafiliată confesional, deschisă celor care împărtășesc valorile familiei. Structura noastră include organizații de protecția copilului, organizații de părinți, organizații de persoane cu handicap, organizații de advocacy și media, organizații juridice, organizații de promovare a tradițiilor, organizații de reabilitare socială a foștilor deținuți.

Ce facem?

Coaliția pentru Familie își propune să atragă cât mai multe organizații și persoane cu viziune, care, unite într‑o mișcare civică de masă, să influențeze pozitiv societatea și procesul decizional privind familia în România.

Misiunea noastră: Să protejăm și să sprijinim familia întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Avem dreptul constituțional și obligația morală de a o apăra de acele tendințe ale societății moderne care îi diminuează importanța și îi accelerează degradarea.

Obiectivele noastre: Asigurarea în România a unui număr crescând de familii, cât mai longevive și mai numeroase, în care membrii acestora să poată beneficia de un mediu economic, social, protector și psiho‑afectiv propice formării și dezvoltării personalității umane, cu impact pozitiv asupra continuității națiunii române.

Pentru mai multe detalii acceseaza fisierul PDF.

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine