Autobuzele din Marea Britanie vor avea inscripţionate versete din Biblie în perioada sărbătorilor de Paşti

Autobuzele din Marea Britanie vor fi inscripţionate cu versete din Biblie în perioada sărbătorilor pascale, ca parte a unei campanii intitulată “citează-L pe Isus”. Londra va citi pasaje din Scriptură care proclamă învierea Domnului Isus şi viaţa veşnică.

Howard Conder, fondator al canalului de televiziune Revelation TV, este în fruntea acestei campanii. Versete biblice cum ar fi “Oricine trăieşte şi crede în Mine nu va muri niciodată,” “În casa Tatălui Meu sunt multe locuinţe,” şi “Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa,” vor apărea pe 75 dintre celebrele autobuze supraetajate londoneze. Potrivit Chritian Today, campania va fi lansată pe 10 Aprilie şi va dura două săptămâni.

Conder explică de ce campania este atât de importantă: “După atacul de pe podul Westminster a devenit clar că lipsa speranţei este o adevărată problemă a acestei generaţii. Noi credem că Biblia are multe de spus despre speranţă, iar viziunea noastră pentru această campanie este să atingem inimile şi minţile oamenilor şi să schimbăm percepţia acestei generaţii, să le oferim speranţă şi credinţă pentru un viitor mai bun. Biblia este o carte a speranţei, iar această generaţie are numai de pierdut pentru că ştie atât de puţin despre ce spune Dumnezeu în ea.”

Conder şi-a manifestat speranţa că această campanie va atrage oamenii către Scripturi şi către Isus în mijlocul unei lumi din ce în ce mai plină de haos, violență şi lipsă de speranţă.

Pentru Știri Creștine, Ionuț Poteras

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.