Cursul Kairos – Dumnezeu, Biserica și Lumea în ARAD

În săptămâna 3-7 aprilie 2017, în cadrul Bisericii Penticostale Izvorul Vieții din Arad, a avut loc cursul: Kairos – Dumnezeu, Biserica și Lumea.

Participarea la aceast curs a adus o altă perspectivă asupra misiunii lui Dumnezeu pentru o parte din cei prezenți, iar pentru alții a însemnat momentul dedicării sau rededicării pentru slujire.

Biserica Penticostală Izvorul Vieții din Arad, a fost locația gazdă a acestui eveniment la care au participat frați slujitori, lideri de tineret, surori implicate în diverse activități ale slujirii, persoane interesate de lucrarea de misiune a bisericii, reprezentând mai mult de 10 biserici din Arad și împrejmuiri.

Coordonatorii de curs, Daniel Bujeniță și Mircea Deteșan, împreună cu echipa locală din Arad, au putut îndeplini cu bine această frumoasă slujire aducătoare de bucurii și semnificații în viața celor care au pus timpul lor la dispoziția Domnului pentru o săptămână.

Pentru toate acestea, aducem cu bucurie mulțumiri Domnului și așteptăm ca unele din roadele acestei lucrări să fie văzute în timpul care ne stă înainte. Cu siguranță că așa va fi!

Numele lui Dumnezeu să fie glorificat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.