SAT-7: Apel la rugăciune cu ocazia sărbătorii pascale

Lumea creștină a fost zguduită de vestea celor două atacuri asupra bisericilor, care au avut loc în Egipt, chiar de duminica Floriilor, în orașele Tanta și Alexandria, lăsând în urmă pierderi de vieți și multă durere în rândul celor supraviețuitori. Cu ocazia Săptămânii Patimilor, conducerea televiziunii creștine SAT-7 face o chemare specială la rugăciune pentru creștinii din țările Lumii Arabe.

via sat7uk.org

Drag prieten al televiziunii SAT-7,

Dorim să îți urăm un Paște plin de pace și bucurie. Milioane de creștini din întreaga lume, de diferite tradiții, vor comemora jertfa lui Isus pentru omenire și vor celebra învierea Sa! În acest timp de sărbătoare și festivități, vă cerem să vă amintiți de frații și surorile noastre din Orientul Mijlociu și Africa de Nord, dar în mod special de cei care au fost martirizați în timp ce se închinau lui Dumnezeu.

Vă îndemnăm să îi purtați în rugăciunile voastre pe supraviețuitorii și familiile îndurerate care și-au pierdut pe cineva drag în acest an, din Sudan până în Afganistan, din Egipt până în Irak și Siria. Rugați-vă ca ei să cunoască pacea Lui și bucuria interioară, iar Dumnezeu să îi protejeze pe cei care se adună la părtășie în aceste zile de sărbătoare.

În continuare, o înregistrare video a surprins mii de creștini din Egipt închinându-se lui Dumnezeu prin binecunoscutul imn Osana. Pentru câteva secunde, lasă-te învăluit de bucuria închinării și rostește și tu o rugăciune pentru frații noștri!

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.