Invazia iminentă a Israelului

Capitolele 38 și 39 din Ezechiel prezintă o profeție uimitoare despre vremurile din urmă, când va avea loc o invazie masivă a Israelului pornită din nord, condusă de către Rusia și căreia i se vor alătura un număr de națiuni islamice, inclusiv Iranul. Această invazie masivă va avea drept rezultat una dintre cele mai mari intervenții divine cunoscută vreodată, moment în care Dumnezeu va porni la judecată. Toate aceste lucruri vor avea ca rezultat schimbări masive la nivel mondial: politice, religioase și spirituale. Toate lucrurile s-au așezat la locul lor, gata pentru desfășurarea acestor evenimente, sunt iminente! E esențial pentru credincioși să fie pregătiți pentru momentul în care Dumnezeul Bibliei Își va arăta puterea în toate națiunile, împlinind într-un mod evident această profeție, acesta fiind un moment oportun pentru noi de a-i conduce pe mulți la Hristos.

Profeția precizează trei mari războaie ce vor zgudui pământul în perioada apocaliptică, cunoscută ca fiind „zilele din urmă”. Primul război (cel al lui Gog și Magog), descris de Ezechiel, va fi invazia ruso-islamică împotriva Israelului. Al doilea război, ce va avea loc șapte sau mulți ani mai târziu, este descris în Ioel, Zaharia și Apocalipsa 16:16 ca fiind bătălia Armaghedonului. Acest conflict devastator va cuprinde armatele de pe tot cuprinsul pământului împotriva lui Isus Hristos. Apocalipsa 20:8 ne spune despre un al treilea război, războiul final ce va avea loc o mie de ani mai târziu, la sfârșitul mileniului. Însă războiul lui Gog și Magog constituie evenimentul principal ce va pregăti scena pentru derularea completă a programului profetic al lui Dumnezeu.

Fundalul și cadrul evenimentelor descrise în Ezechiel 38-39 confirmă că ele sunt gata să se întâmple în orice moment. Ce e menționat în acest material e urmarea celor descrise în Ezechiel 36 și 37, adică revenirea evreilor în țara lor, proces ce a avut loc în mod progresiv în ultimii 100 de ani, culminând cu renașterea națiunii Israel în anul 1948.

Citește mai mult pe alfaomega.tv

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.