A decedat tatăl evanghelistului Nick Vujicic

Ieri, 15 mai, Nick Vujicic, cunoscutul evanghelist fără mâini și fără picioare a declarat că tatăl său, Boris Vujicic, a plecat la Domnul, informează ChristianPost.

„Mulțumim celor care s-au rugat pentru tatăl meu și pentru familia noastră. Familia noastră vă mulțumește din toată inima pentru dragostea, rugăciunile și susținerea voastră,“ a scris Vujicic într-o postare publicată duminică pe pagina sa de Facebook.

„Boris Vujicic a plecat în veșnicii pentru a fi alături de Dumnezeul atotputernic,“ a scris evanghelistul, fără a oferi mai multe detalii. „Vă iubim pe toți“.

Vujicic este unul dintre cei mai populari evangheliști în spațiul online. Pagina sa de Facebook are peste 9 milioane de aprecieri. Acesta a vorbit în fața a milioane de oameni din întreaga lume, aducând întotdeauna discursuri motivaționale și cărți proprii care au ca scop să spună oamenilor că doar încrederea în Dumnezeu te poate ajuta să depășești chiar și cele mai mari încercări din viață.

Evanghelistul, care la un moment dat în viața sa s-a gândit să-și pună capăt zilelor din cauza că era intimidat, a început o mișcare precum Attitude is Altitude (Atitudinea înseamnă Altitudine), mișcare menită să transforme viața oamenilor cu ajutorul următorului mesaj: „Fiecare persoană are valoare, fiecare persoană merită să fie tratată cu respect, demnitate și dragoste“.

Nick Vujicic a mers, de asemenea, și la oamenii întemnițați din diferite închisori ale Americii, spunându-le că există speranță dincolo de ceea ce se vede.

Într-un interviu realizat în aprilie 2016, tatăl lui Nick a declarat că acesta, cândva, nu credea că fiul său va fi în stare să se căsătorească și să aibă copii.

În același interviu Boris i-a spus fiului său: „Sunt mândru de faptul că ai devenit un lider în anumite aspecte, o persoană cu o influență internațională și de faptul că Dumnezeu a transformat dizabilitatea ta într-o forță puternică care să fie folosită spre a motiva nu doar persoanele cu dizabilități ci întreaga lume.“

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine