Nick Vujicic lansează primul album şi se pregăteşte să fie tată de gemeni

Misionarul Nick Vujicic, faimos pe plan mondial pentru mesajele sale inspiraționale bazate pe credință – în ciuda faptului că s-a născut fără mâini și picioare – își va lansa primul său album muzical.

„Lucrez la un album!” își anunță Vujicic follower-ii printr-o postare pe Facebook făcută marți.

„De mult timp visez să fiu capabil să-mi îndeplinesc misiunea mea de a aduce speranță, scop și încurajare tuturor oamenilor, și de combina această misiune cu pasiunea mea pentru muzică și cântece; în sfârșit acest lucru are loc!”

Brighter World (Lume mai strălucitoare), după cum se numește albumul, va fi lansat pe 28 ianuarie 2018, deși este deja disponibil pentru pre-cumpărare pe site-ul oficial.

„Abia aștept să distribui filmări, informații și fotografii cu procesul de producţie al acestui album. Mulțumesc pentru iubirea, încurajarea și susținerea voastră,” adaugă Vujicic.

Pagina web, ce prezintă un videoclip muzical lansat anterior de către misionar, afirmă că primul său cover, „Something More” (Ceva mai mult) din 2011, a înregistrat 6 milioane de vizualizări. Un clip de previzualizare a solo-ului „Brighter World” este disponibil pe pagina web.

Misionarul afirmă că albumul va fi o „o combinație de cântece încurajatoare, pozitive; câteva cântece privitoare la credință; unele cover-uri ale câtorva cântece ce mi-au atins și schimbat viața,” și va conține de asemenea o serie de cântece noi, originale, scrise de către alți artiști, inclusiv el.

Vujicic a vorbit în campusurile școlare, la evenimente în închisori, conferințe și talk show-uri, peste tot în lume, mărturisind cum credința sa l-a ajutat prin cele mai întunecate perioade din viața lui, în care nu găsea puterea să meargă mai departe.

El este de asemenea autorul unor cărți, printre care și Unstoppable: The Incredible Power of Faith in Action (De neoprit. Puterea incredibilă a credinței în acțiune), lansată în 2012.

„În viața mea am știut că vor fi oameni încurajați să vadă cum Dumnezeu poate folosi pe cineva fără mâini și picioare precum ar fi mâinile și picioarele Sale, dar am vrut ca oamenii să știe că eu nu sunt un super-erou, și că nu este vorba despre mine, sau despre cât de bine vorbesc și articulez cuvintele – este numai Duhul lui Dumnezeu. Este o relație activă și vie cu El,” declara Vujicic într-un interviu dat celor de la The Christian Post.

Misionarul, căsătorit și cu doi copii, a anunțat în iunie că soția sa, Kanae, va naște gemeni.

„O ,Zi a Tatălui’ fericită tuturor tăticilor! Astăzi a fost o „Zi a Tatălui” excepțională pentru mine, după ce am aflat recent un fapt extraordinar!” anunță Vujicic printr-un mesaj postat în ziua respectivă, alături de un video în care făcea cunoscută vestea despre gemeni.

Tradus de David Zanoschi

Sursa: The Christian Post

 

 

 

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine