Armata Statelor Unite a adoptat un nou program care impune acceptarea transsexualilor

WASHINGTON – Armata Statelor Unite a implementat un nou program de pregătire armată care cere soldaților să accepte prezența persoanelor cu caracteristici fizice ale sexului opus în cazarmă, toalete și dușuri, informează BP News.

Andrew Walker, director al departamentului Științe Politice din cadrul ERLC, a relatat pentru Baptist Press precum că ,,Armata este complice în ce privește avansarea unei viziuni greșite cu privire la ce înseamnă să fii femeie sau bărbat.”

Acțiunile Armatei nu iau în considerare protestele soldaților disidenți care nu sunt de acord cu ideea de a împărtăși spațiile private cu indivizi de sex opus, lucru care, de altfel, prezintă un pericol la adresa libertății religioase.

Câteva dintre modificările introduse în materialul de pregătire sunt:

– Soldații pot să-și schimbe sexul printr-o rectificare a dosarului personal.

– Soldații pot utiliza cazărmile, toaletele și dușurile în funcție de indicatorul de gen cu care se simt compatibili, iar ceilalți trebuie să fie gata să accepte persoanele cu caracteristici fizice de sex opus în facilitățile în care se află.

– Termenul sex și gen nu au același înțeles. Acestea au sensuri diferite. Sex se referă la faptul că individul este fie bărbat, fie femeie din punct de vedere biologic. Gen este termenul social ce definește rolurile și trăsăturile bărbatului și femeii asociate cu sexul acestora. Pentru mulți aceste două definiții nu se suprapun, iar sentimentul diferenței poate apărea în copilărie, adolescență sau la maturitate și poate rezulta în disforie de gen.

– Un bărbat care se identifica ca fiind femeie, are dreptul la standardele fizice de fitness aplicabile în cazul femeilor, ceea ce îi poate scuti de anumite sarcini cum ar fi expunerea zilnică la lupte directe.

Se estimează că 15,500 de transsexuali activează în serviciul armat. În 2014, mesagerii Convenției Baptiste de Sud au adoptat o rezoluție cu privire la identitatea transsexuală care ,,afirmă faptul că planul lui Dumnezeu este că identitatea de gen este determinată de sexul biologic al individului, nu de percepția proprie.” Rezoluția susține că transsexualii sunt purtători ai chipului Dumnezeului Preaînalt, prin urmare orice act de abuz împotriva acestora este păcat. De asemenea, aceasta continuă să se opună încercărilor guvernului de a declara identitatea transsexuală ca fiind corectă din punct de vedere moral. În final rezoluția citează ,,Vrem ca toți transsexualii să se încreadă în Hristos și să experimenteze reînnoirea pe care o oferă puterea Evangheliei.”

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.