Festivalul Internaţional „Sărbătoarea Speranţei” 2017! Dumnezeu atinge Transilvania cu Will Graham la Cluj-Napoca

Dumnezeu atinge Transilvania! În perioada, 21-22 octombrie, Cluj-Napoca găzduieşte un eveniment istoric. Peste 20 de mii de persoane din zona Transilvaniei sunt invitate la Festivalul Internaţional „Sărbătoarea Speranţei” cu Will Graham, nepotul marelui evanghelist, Bill Graham. Evenimentul este organizat de Bisericile Creştine Evanghelice din România şi Asociaţia Evanghelistică „Billy Graham” din SUA.

Pentru două zile, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se va transforma într-un templu de închinare, dedicare şi vindecare spirituală. În programul evenimentului sunt invitaţi interpreţi de peste hotare şi din ţară, ia fiecare seară va fi încheiată cu un mesaj din partea evanghelistului în a treia generaţie, Will Graham.

Pe scena Festivalului Internaţional „Sărbătoarea Speranţei” vor urca grupurile muzicale din România: Cătălin și Ramona Band, Continental, Messis, Ștefan Ciobanu Band, Roots și alții. Lista este completată de invitaţii de peste hotare: Aaron Shust (SUA), Huntley Brown (Jamaica), Marius Livanu (Italia).

Programul Festivalului va fi îmbogăţit de corul „Hope for Generations” ce va număra peste 1500 de voci.

Will Graham continuă lucrarea începută de bunicul său Billy Graham şi continuată de tatăl său Franklin Graham. Este al treilea evanghelist al familiei care vine în România să împărtăşească vestea bună a Evangheliei şi bucuria mântuirii.

Cel mai cunoscut evanghelist al secolului XX, Billy Graham, a desfăşurat primul turneu în România în septembrie 1985. Atunci Billy Graham a dedicat o lună din lucrarea sa României şi a desfăşurat evenimente de evanghelizare în 7 oraşe precum: Arad, București, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Suceava și Timișoara. În cartea sa autobiografică, Billy Graham a scris despre vizita sa în România: „Vizita în cele 7 orașe s-a evidențiat prin prezența numeroasă a oamenilor, uneori depășind 100.000 într-un singur loc. Cu siguranță, aceste întâlniri au fost cele mai numeroase din câte am văzut în Europa de Sud-Est. Oriunde aș fi sosit, am văzut o foame spirituală și deschidere pentru Evanghelie”, menţionează evanghelistul în titlul său biografic.

Franklin Graham – fiul lui Billy Graham, este președintele Asociației Evanghelistice Billy Graham și președintele Organizației Internaționale de Binefacere „Punga Samariteanului”. El a venit în România în 2008 pentru a participa la „Festivalul Speranței” din Timișoara. În perioada 4-6 iunie, peste 77.000 de persoane au fost la evenimentul care a avut loc pe stadionul „Dan Păltinișanu” .

Will Graham – reprezintă a treia generație a familiei Graham care proclamă Evanghelia lui Isus Hristos în toată lumea. El a primit cu bucurie invitația de a veni în țara care odinioară au predicat tatăl și bunicul său. Pe lângă participarea sa în programul Festivalului, echipa de protocol va organiza întâlniri cu reprezentanții religioși și oameni din conducerea României, de asemenea și cu presa.

Festivalul Internațional „Sărbătoarea Speranței”, găzduit la Cluj-Napoca vrea să transmită locuitorilor din zona Transilvaniei ce înseamnă speranţa pe care o dă Dumnezeu şi să ajute fiecare participant la eveniment să cunoască în mod personal acest sentiment copleşitor de bucurie.

Echipa ŞtiriCreştine.RO vă îndeamnă să nu pierdeţi ocazia să participaţi la Festivalul Internaţional „Sărbătoarea Speranţei” dacă sunteţi din zona  Transilvaniei. Dacă nu ajungeţi la eveniment, purtaţi pe mâini de rugăciune echipa de organizare, tot procesul de pregătire şi inimile celor care poate vor auzi pentru prima dată vestea bună a mântuirii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.