Pastor Mihai Fișteag: „Eu știu că m-am născut din bărbat și femeie”

În urmă cu ceva zeci de ani,când mi s-au deschis ochișorii și aveam simțuri și deslușeam mai bine ,am constatat că strângeam de mână o femeie căreia îi spuneam MAMA și un bărbat căruia îi spuneam TATA..

Am crescut mai mare și îmi amintesc că atât mama cât și tata mă duceau la grădiniță,iar mai târziu la școală, iar la adunările cu parintii  mi se spunea să vină ori MAMA ori TATA(mama fiind femeie,tatăl fiind bărbat).

Am observat în timp că am nevoie de ambii părinți în formarea mea ca și adolescent ca și adult,mama îmi transmitea emoția,sentimentul iar tata,responsabilitatea și autoritatea in familie.

Ajungând mai mare am observat că și în regnul animal pentru formarea unui „cuplu” e nevoie de un mascul și o femelă,n-am observat niciodată un mascul sa fugă după un mascul nici o femelă după o altă femelă.

În lumea insectelor am observat același mecanism care funcționează la fel de bine intre un mascul și o femelă.
Ajungând în pragul maturității,am simțit nevoia de o femeie,(o ea) cu care sa formez o familie civilizată și NORMALĂ.
În lumea normală și civilizată in orice act juridic și de orice fel este trecut „domnul și doamna”.

În lumea „actuală” mama și tata” se vrea a fi doi „ei sau două ele”..oare asta e normalitate sau sodomie în toată regula??..mi sa părut așa hazlie o întâmplare povestita de un prieten cînd a întrebat un cuplu de acest gen:”care e el și care e ea???..” la care cei doi sau bâlbăit și nu știau nici ei răspunsul fiindcă amindoi erau bărbați.

În lumea Biblică Dumnezeu zice clar în cartea Geneza că:bărbatul va lăsa pe tatăl său și pe mama sa și se va lipi de nevastăsa și vor fi un singur trup(cuplu).Avertizarea Biblică in 2 Petru 3:3 este așa:in zilele din urmă vor veni batjocoritori plini de batjocuri care vor trăi după poftele lor..iar în 2 Petru 3:17 spune: păziți vă ca nu cumva să vă lăsați târâți de rătăcirea acestor Nelegiuiți..

Așa dar învățăm atât din lumea Biblică cât si cea a insectelor  si animală sau de orice fel că pentru reproducere, e necesar un mascul și o femelă, iar pentru formarea viitoarei „vietăți” e necesar un el și o ea.

În lumea normală fie ea chiar și tradițională e absolut necesar să se știe și să înțeleagă orice „vietate” fie cu doua, fie cu patru sau mai multe picioare că un cuplu este normal sa fie dintr-un el și o ea.

Va recomand sa NU vă lăsați păcăliți de o minoritate NELEGIUITA …In concluzie, eu m-am născut din bărbat și femeie și sunt bucuros să am ca părinți pe TATA SI MAMA..

Cu stimă,
Pastor Mihai Fișteag,Timișoara

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.