Motive de rugăciune pentru slujirea din penitenciar – Asociația Cărarea Vieții

„ADUCEȚI-VĂ AMINTE DE CEI CE SUNT ÎN LANŢURI, CA ŞI CUM AŢI FI ŞI VOI LEGAŢI CU EI; DE CEI CHINUIŢI, CA UNII CARE ŞI VOI SUNTEŢI ÎN TRUP.” EVREI 13:3

Asociația CĂRAREA VIEȚII vă mulțumește pentru sprijinul în rugăciune și pentru colaborare.

În data de 06.10. 2017 fratele Andy Paine ( din Anglia – misionar în India, Ruanda și România ) va ajunge în Oradea și va fi în mijlocul nostru până în data de 18. 10. 2017. În această perioadă sunt programate vizite la 10 biserici din Oradea, predarea unui curs de inițiere a studenților de la secția de asistență socială din cadrul Universitați Emanuel și cursul de echipare a noilor voluntari care vor sluji în penitenciar.

Dacă cunoasteți persoane capabile și dornice să se implice în lucrarea de slujire în penitenciar din bisericile dumneavoastră vă rugăm să ne contactati, fiindcă în fiecare sambătă a lunii octombrie ( 7, 14, 21 și 28 ) la sediul asociației (str. Grigore Moisil nr. 2, langa Universitatea Emanuel) de la ora 10:00 se vor desfășura sesiuni de pregătire și echipare a voluntarilor, urmând ca în 16,17 și 18 ocombrie să aibă loc sesiuni practice de predare și mentorare în penitenciarul din Oradea împreună cu voluntarii care au paticipat la pregatire.

Motive concrete de rugaciune:

– pentru vizita fratelui Andy Paine și slujirea pe care acesta o va avea în această perioadă , pentru călauzire, înțelepciune si îndrumare în toate întalnirile programate.

– pentru cursul de inițiere a studenților și pentru vizitele care vor avea loc împreună cu aceștia la penitenciar, la azilul de noapte, la orfelinatul din Ineu și în alte două sate unde vor distribui mâncare și vor avea diferite activități cu copii din comunitățile de romi.

– pentru ca Duhul Sfânt să sensibilizeze și alți credincioși spre această slujire.

– pentru ca voluntarii care vor vor participa la cursul de pregătire și echipare să fie înflăcărați și motivați pentru slujire.

– pentru ca toate eforturile noastre să se concretizeze în vieți schimbate și reabilitate în rândul deținuților.

„Stăruiți în rugăciune, veghiați în ea cu mulțumiri. Rugați-vă totodată și pentru noi, ca Dumnezeu să ne deschidă o ușă pentru Cuvânt, ca să putem vesti taina lui Hristos pentru care, iată, mă găsesc în lanțuri” Coloseni 4:2-3

Cu mulțumire și recunoștință pentru rugăciuni și sprijin de orice fel, echipa ASOCIAȚIEI CĂRAREA VIEȚII.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.