Conferinţa Wycllife România: „Parteneri în traducerea Bibliei” la Sibiu

În perioada, 20-21 octombrie, echipa Wycllife dă întâlnire partenerilor la Sibiu. Motivul este un eveniment important, Conferinţa cu tema: „Parteneri în traducerea Bibliei”.

„După ani de colaborare în lucrarea de traducere a Bibliei, atât în țară, cât și la marginile pământului, relație pe care o apreciem mult, a venit timpul să ne întâlnim cu dumneavoastră, atât reprezentanți ai bisericilor locale, cât și ai organizațiilor partenere. Scopul întâlnirii este întărirea parteneriatului, și prezentarea lucrării și a contribuției Bisericii din România în traducerea Bibliei. De asemenea dorim să căutăm împreună Fața Domnului privitor la înaintarea lucrării, și la împlinirea viziunii: traducerea Bibliei în toate limbile care au nevoie de ea. De aceea, Wycliffe România vă invită la conferința „Parteneri în Traducerea Bibliei”. Cu nădejdea că sunteți disponibil, invităm păstorul sau, după caz, prezbiterul bisericii locale, sau directorul organizației. În caz contrar vă rugăm să delegați un reprezentant.

Pentru a participa la conferință, sunt necesare înscrierea și plata taxei de participare. Înscrierea se poate face AICI, fie prin contact telefonic (de luni până vineri, între orele 8 și 13) sau prin e-mail. Vă așteptăm la această părtășie prin care urmărim Gloria lui Dumnezeu pe întregul pământ (Ps. 72:19)!”

Dacă nu sunteţi disponibili să fiţi parte din eveniment, echipa Ştiricreştine.ro vă provoacă să vă alăturaţi în rugăciune. Continuați să vă rugați pentru pregătirile conferinței. Rugați-vă pentru o colaborare mai mare, pentru mai mulți misionari în această lucrare, și pentru accelerarea mișcării de traducere a Bibliei către ultimele popoare fără Biblie.

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine