Un grup de tineri creştini au fost agresaţi şi alungaţi dintr-o cafenea în Seattle, Washington

Un grup de tineri creştini bine cunoscut în Seattle pentru marşurile lor de rugăciune pentru abolirea avortului au fost agresaţi verbal şi expulzaţi dintr-o cafenea de proprietar. Incidentul a avut loc pe 1 octombrie curent, iar motivul ofenselor aduse şi expulzării a fost diferenţa de convingeri. Proprietarii, activişti homosexuali, au adresat pe un ton agresiv cuvinte ofensatoarea la adresa creştinilor şi înjurături cerându-le insistent să părăsească cafeneaua. Tinerii au înregistrat o parte din discuţie şi au postat comportamentul proprietarului pe facebook, notează AFR.

Proprietarul a declarat tinerilor că este gay şi este o ofensă pentru el să îi deservească în localul lui. Filmuleţul conţine cuvinte necenzurate şi înjurături, de aceea nu îl putem însera pe acest site. Îl puteţi vizualiza AICI! 

Seattle se pretinde a fi un oraș progresist, orașul unde își au sediul mari companii ale lumii, de tipul Starbucks, Boeing, Microsoft, etc. Un oraș al „toleranței” unde creștinii sunt ținta atacurilor denigratoare ale seculariștilor și mai ales ale homosexualilor. Aproximativ 3% din polulația orașului se identifică ca fiind homosexuală. V-am informat cu ani în urmă că la paradele homosexuale de acolo se prezintă și creștini care poartă mesaje biblice, dar sunt agresați fizic și violent de către participanți.

Cu ani în urmă o florăreasă creștină din vecinătatea oraşului Seattle a refuzat să facă ornamente florale pentru căsătoria unui cuplu homosexual. Creștina i-a cunoscut de zeci de ani, le era prietenă, și îi servea totdeauna cu un zâmbet pe buze. Dar când au cerut să le facă ornamente florale pentru „nuntă”, a refuzat. Homosexualii au dat-o în judecată și femeia a fost amendată cu 100.000 de dolari. Cazul ei e acum pe rol în Curtea Supremă a SUA.

Cazul ei, însă, nu e unic. Cofetari în Colorado, Kentuckey, Irlanda, Marea Britanie și în alte state care refuză să facă tort pentru căsătoriile homosexuale sunt dați în judecată și pedepsiți cu sute de mii de dolari. Și mai îngrijorător, însă, sataniștii au demarat acțiuni similare anul acesta. Sataniștii cer cofetarilor creștini să le facă tort cu inscripții satanice. Natural, creștinii refuză și sunt dați în instanță. Încă nu a fost dat niciun verdict privind aceste tipuri de cazuri, dar când vom afla veți fi primii pe care îi vom informa.

Culmea, în Michigan, la începutul anului, o familie catolică de fermieri cu cinci copii a fost sancționată de autoritățile municipale pentru că a refuzat să permită unui cuplu homosexual să-și facă nunta la ei la fermă. Municipalitatea a penalizat familia interzicându-i să își mai vândă produsele agricole în piața orașului. Cazul lor e încă pe rol.

Exemplu de genul celor menționate deja sunt cu sutele. Concluzia însă e simplă: legalizarea căsătoriilor homosexuale deschide larg ușa spre discriminarea noastră a tuturor, privarea noastră de libertatea religioasă, libertatea cuvântului, libertatea de conștiință. Legalizarea lor nu e un semn al „progresului” ci al opresiunii oficiale impuse de stat asupra celor ca noi care nu agreează cu confiscarea căsătoriei ca instituție de către stat și cu redefinirea ei după chipul și asemănarea statului secular. Stați fermi pe poziții. Nu cedați, în primul rând în mințile voastre, și apoi în acțiunile voastre. Nu permiteți legalizarea căsătoriilor homosexuale în România.

Sursa: Alianţa Familiilor din România

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.