Evanghelia în rândul refugiaților sirieni

O aplicație audio a Bibliei permite refugiaților sirieni să studieze Biblia.

Nahala, o femeie din Siria, care a ajuns să creadă în Hristos după ce a fugit de războiul civil din țara ei, îi conduce acum pe alți refugiați sirieni la Hristos, folosindu-se de o aplicație mobilă a Bibliei, aplicație la care Vocea Martirilor Canada a ajutat la dezvoltarea ei.

Nahala a plecat din Siria acum câțiva ani, când violențele s-au intensificat în zona în care a locuit. După ce a ajuns într-o tabără de refugiați din Liban, a cunoscut un muncitor creștin care i-a vorbit despre Isus și a citit cu regularitate Biblia împreună cu ea. Apoi, Nahala a început să-și formeze un grup de prietene văduve, cărora le-a citit Biblia și le-a explicat anumite pasaje biblice.

Femeile nu știau să citească, așa că Nahala le-a arătat aplicația mobilă a Bibliei, care le-a permis femeilor să audă Biblia în format audio.

Nahala a declarat: „Nu există niciun sirian cu care ne-am întâlnit și căruia să nu îi fi vorbit despre Dumnezeu. Speranța mea e că toți cei din poporul meu să Îl cunoască pe Isus.”

Sursa: http://www.icommittopray.com

Rugați-vă pentru Nahala și pentru toți refugiații sirieni, și nu numai.

Rugați-vă ca încercările prin care trec să îi facă să-și pună întrebări și să ajungă să Îl cunoască pe Dumnezeu, așa cum este El.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.