Algeria: Nevoie de rugăciune pentru Slimane Bouhafs

Anul trecut, în data de 7 august, Slimane Bouhafs, un creștin algerian, a fost condamnat la cinci ani de închisoare, sentință care s-a redus la trei ani la începutului lunii septembrie. Slimane a publicat pe Facebook o informație care a fost considerată o blasfemie împotriva islamului și profetului Mohammed. Apoi, în luna iulie a acestui an, Slimane a primit o grațiere parțială din partea președintelui, care i-a redus sentința cu încă 16 luni.

Acesta a intrat în greva foamei în data de 2 octombrie, după ce i-a fost respinsă cererea de eliberare condiționată. Cererea a fost făcută pe baza stării agravate de sănătate și pe baza comportamentului bun din închisoare. Instanța nu a motivat respingerea cererii lui Slimane.

La insistențele familiei sale, Slimane a renunțat la greva foamei la mijlocul lunii octombrie.

Având în vedere că Slimane mai are opt luni de închisoare, rugați-vă ca Duhul Sfânt să îi reînnoiască puterile și sufletul și să-i mărească dragostea și credința. Fie ca Dumnezeu să aducă mângâiere și pace celor dragi din familia lui Slimane, care sunt îngrijorați pentru starea acestuia.

Sursa: Vocea Martirilor Canada

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.