Un post TV – cadou pentru evanghelistul Billy Graham

În pragul aniversării de 99 de ani, Asociaţia Evanghelică „Billy Graham” în colaborare cu Sirius XM lansează luni, 6 noiembrie 2017, un canal TV în care vor prezentat cele mai importante momente din activitatea evanghelistului secolului XX! Noul post TV este un proiect temporar, care va fi lansat la ora 12 în Charlote, Carolina de Nord şi va purta numele „The Billy Graham Channel”, relatează Assist News Service.

Grila de emisie a postului „The Billy Graham Channel” va cuprinde cele mai actuale mesaje ale predicatorului rostite pe parcursul a şapte decenii de slujire în toată lumea.

„Pe 7 noiembrie, Billy Graham celebrează 99 de ani iar noi, împreună cu SiriusXM, ne-am gândit că un canal ce reia cele mai memorabile mesaje ale Dl-ui Graham ar fi o modalitate potrivită de a lua cunoștință cu tot ce a lăsat în urma lui și a sărbători acest eveniment. „The Billy Graham Channel” este tipul de cadou pe care Dl. Graham l-ar aprecia sincer: ajutând la îndreptarea oamenilor către Isus Hristos,” spune Jim Kirkland, directorul executiv al Audio Media, Organizația Evanghelică Billy Graham.

„Billy Graham a inspirat milioane de americani prin mesajele sale înălțătoare despre speranță, curaj, dragoste și iertare. Suntem onorați să fim o parte a celebrării celei de-a 99-a zi de naștere a lui Billy Graham, prin difuzarea acestui program de televiziune temporar pentru ascultătorii SiriusXM din toată țara”, declară David Gorab, vice președinte și manager general al Programării Difuzărilor la SiriusXM.

Adițional seriei de mesaje motivaționale și predici ale lui Billy Graham, „The Billy Graham Channel” va include de asemenea meditații despre viața pastorului împărtăşite de familie și prieteni, inclusiv a fiului său Franklin Graham, și a fiicei sale, Anne Graham Lotz. Pe program vor fi de asemenea difuzate remarci ale președinților Jimmy Carter, Ronald Reagan, George H.W. Bush, Bill Clinton și George W. Bush.

Născut în 1918, evanghelistul Billy Graham a predicat Evanghelia la aproape 215 milioane de oameni din peste 185 de țări și teritorii. Din 1949, an în care Cruciada Los Angeles l-a adus pe Dl. Graham în fața publicului, el a îndrumat sute de mii de oameni la a lua decizia personală de a trăi pentru Hristos, aceasta fiind principala misiune a slujirii sale.

Pe lângă parteneriatul cu SiriusXP, echipa radio a Asociației Evanghelice Billy Graham, ce se ocupă de Billy Graham Radio, îndeplinește misiunea asociației – de a vesti tuturor Evanghelia lui Isus Hristos – de a produce un număr ridicat de programe online sau radio. Cel mai nou program este GPS: „God. People. Stories” (Dumnezeu. Oameni. Istorisiri). Podcasturile săptămânale ale GPS difuzează o povestire inspirațională despre cum Dumnezeu a lucrat în viața cuiva. „Minutul Deciziei” este un alt program, ce durează un singur minut, fiind difuzat de peste 600 de stații radio. Pentru a asculta programele, vizitați www.billygraham.org/radio.

Asociația Evanghelica Billy Graham proclamă Evanghelia lui Isus Hristos peste tot în lume, prin orice mijloc eficient disponibil. De la sediul său din Charlotte, N.C., BGEA conduce o gamă largă de activități interne și internaționale.

Mai multe ştiri despre Billy Graham vedeţi AICI!

Traducere de David Zanoschi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.