Tony Berbece: „Sunt creștin, dar fără Biblie”

Un grup de tineri se contraziceau cu o creștină autentică pe ideea că Biblia susține homosexualitatea, pentru că așa au auzit ei pe internet, dar de fapt nici unul dintre ei nu a citit Biblia.

Când fata credincioasă le-a spus că Biblia condamnă clar homosexualitatea, ca oricare alt păcat, din Genesa până în Apocalipsa, una dintre combatante i-a spus răspicat: “Eu sunt ortodoxă, dar nu cred în Biblie!” E la fel de absurd cu a spune: “Eu respir, dar nu aer!”

Când dădeam versete din Biblie la gura de metrou Unirii și îi încurajam pe oameni să citească Biblia, un călugăr care stătea zi de zi pe scăunel și cerea bani pt. o “catedrală” m-a certat că de ce fac acest lucru. Că Biblia nu trebuie citită de oamenii simpli. I-am spus că prin minciuna aceasta erau mințiți săracii oameni slab educați acum zeci de ani, dar azi nu mai merge. Nu mai pot prosti și generația tânără.

I-am spus că dacă vin musulmanii peste noi îi mănâncă pe unii preoți cu tot cu fulgi la capitolul râvnă pentru cartea lor, Coranul. În Anglia o dau gratis la unele guri de metrou în ediție de lux tuturor celor care vor să o citească. La noi, unii preoți, se tem ca enoriașii să citească Biblia ca nu cumva să descopere Adevărul ce le demască ipocrizia. De aici un creștinism fără esență – unul mincinos.

Vă îndemn dragi români să citiți Biblia. Dacă nu vreți să o faceți atunci nu vă mai declarați creștini pentru că veți face ca Numele lui Dumnezeu să fie vorbit de rău. Doar cine citește Scriptura, mai cu seamă Cuvintele Mântuitorului, și trăiește prin Duhul Sfânt după normele ei Cerești poate să se declare creștin.

Doamne ajută!

Autor: Tony Berbece

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.