Corul Zorilor vă invită la concertul de colinde „Glorie Pruncului Isus” la Cluj-Napoca

Feeria Naşterii Domnului cuprinde întreg mapamondul. Corul Zorilor pregăteşte o seară de colinde cu genericul „Glorie Pruncului Isus”. Evenimentul va fi găzduit sâmbătă, 16 decembrie, de Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

Participarea la concert este posibilă doar pe bază de invitaţie. În cadrul concertului, Corul Zorilor, lansează CD-ul de colinde.

Primul concert începe la 17:30-19:00, iar după o pauză de o oră, corul va repeta acelaşi repertoriu, începând cu ora 20:00 până la 21:30. Alegeţi locurile preferate pe pagina oficială a evenimentului CorulZorilor.RO/SHOP!

Corul Zorilor al Bisericii “BETEL” din Cluj-Napoca are în prezent peste 100 de membri. A lansat, până în prezent, 5 CD-uri audio şi 2 DVD-uri video.

Lăudaţi pe Domnul! Lăudaţi pe Dumnezeu în Locaşul Lui cel Sfânt, lăudaţi-L în întinderea cerului, unde se arată puterea Lui! Lăudaţi-L pentru isprăvile Lui cele mari, lăudaţi-L, după mărimea Lui nemărginită! Lăudaţi-L cu sunet de trâmbiţă, lăudaţi-L cu lăuta şi harpa! (Psalmul 150:1-3)

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.