Trupa „Revers” lansează albumul „Stele Călătoare” în opt oraşe

După multă muncă minuţioasă în culisele studioului Culture Street Records, trupa „Revers” porneşte în turneul de lansare a noului album „Stele Călătoare”. Startul turneului se dă pe 8 decembrie la Cluj-Napoca şi se încheie în 22 decembrie la Bistriţa!

Turneului „Stele Călătoare” mai trece prin Oradea, Floreşti, Baia Mare, Alba Iulia, Târgu Mureş, Sibiu şi se încheie la Bistriţa.

„Revers” este în primul rând pasiune pentru muzică, şi pentru adevăr, spune cei patru membri ai trupei, de aceea în pragul fiecărei sărbători de Crăciun colindă întreaga ţară cu bucuria întrupării. Muzica lor spune poveşti! Poveşti care îşi găsesc aplicaţia în viaţa noastră. Povestim despre neînţeles, despre Dumnezeu, Iubire, şi sens. Primul release al trupei a fost colinda „E iar Crăciun”, însoţită de un videoclip acustic, în decembrie 2012. La activ trupa are un Ep „Cine sunt”, lansat în februarie 2013, ce conţine 3 piese, şi un album de colinde „E iar Crăciun” din 10 colinde.

Urmăriţi atent harta turneului 2018 „Stele Călătoare” şi bucuraţi-vă alături de trupa „Revers” de feeria sărbătorilor de Crăciun. Urmăriţi site-ul ŞtiriCreştine.ro pentru a cunoaşte mai multe detalii despre băieţii de la „Revers” într-un interviu exclusiv acordat de solistul trupei.

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine