TURCIA: Patru sentințe pe viață pentru un pastor american

Pastorul american Andrew Brunson se află încă în închisoare în Turcia, totuși credința lui este puternică și statornică. Acesta a fost închis anul trecut, în luna octombrie, din cauza unor presupuse legături cu reţeaua Fethullah Gülen, considerată „teroristă” de către Ankara. Pastorul neagă ferm aceste acuzații. Inițial, pastorul a fost arestat împreună cu soția lui, Norine, care a fost eliberată ulterior. Pastorul Brunson a fost ținut într-o unitate de detenție pentru imigranți până la transferul la o închisoare din Izmir. Pentru mai multe informații despre cazul pastorului, click aici.

În prezent, acesta se confruntă cu patru sentințe pe viață din cauza unor acuzații nou fabricate.

Chiar și în mijlocul persecuției și presiunii, pastorul Andrew a fost inspirat să scrie un cântec de închinare către Tatăl nostru Ceresc. Următoarea strofă reflectă credința sa neobosită:

„Tu ești vrednic, vrednic de tot ce am. Aceasta e mărturisirea mea în cel mai întunecat ceas. Isus, Cel credincios, Cel care mă iubește și e întotdeauna bun și adevărat, Tu m-ai făcut al Tău, Tu ești vrednic de tot ce am. Vreau să fiu găsit vrednic să stau în fața Ta în acea zi, fără să am regrete că am fost un laș și am lăsat lucrurile nefăcute. Să Te aud spunând: „Bine lucrat, prietenul Meu credincios. Iată răsplata ta.” Isus, bucuria mea, Tu ești premiul pentru care alerg…”

În timp ce pastorul Andrew continuă să-și execute sentința într-o celută din închisoare, să ne rugăm ca el să păstreze acest cântec în inima lui în timp ce așteaptă intervenția divină din partea lui Dumnezeu. Să ne rugăm ca în zilele care vor urma, el și soția lui să își amintească mereu că Domnul nu i-a uitat, și nici credincioșii care se vor uni în rugăciune cerând eliberarea acestuia din închisoare.

Sursa: VOM Canada

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.