Creştinii sunt ţinta directă a legii antiteroriste adoptată în Rusia

Majoritatea celor acuzați de legea religiei, introdusă în Rusia în iulie anul trecut, au fost creștini. La începutul lunii noiembrie 2017, 202 cazuri au fost aduse în fața instanței, deoarece guvernul lui Putin a modificat legile antiteroriste pentru a elimina „extremismul”. 53% dintre cazuri erau împotriva creștinilor protestanți sau a organizațiilor (Martorii lui Iehova – mișcare interzisă de către guvern la începutul acestui an, fiind considerată „extremistă” – a fost următorul grup cel mai des acuzat, aproximativ 20% din cazuri).

Majoritatea au fost acuzați de încălcarea restricțiilor privind „activitatea misionară”. Tribunalele pot înainta o amendă de până la 50.000 de ruble (echivalentul a 643 de lire sterline) pentru încălcarea legii.

Cereți-I Domnului ca El să înmoaie inimile autorităților ruse față de creștinii evanghelici, care au fost c primii vizați de noile legi. Uniți-vă în rugăciune cu ceilalți membri ai Trupului lui Hristos care cer o schimbare a legii, astfel încât creștinii să nu fie penalizați pentru împărtășirea publică a credinței lor.

Sursa: Fondul Barnabas

 

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.