Adu PRIMUL CRĂCIUN în localitatea ta cu eroii filmuleţului „Cartea Cărţilor”

Eroii filmuleţului „Cartea Cărţilor”, roboţelul Memo, Oana şi Cristi au început a colinda ţara. Cu episodul „Primul Crăciun”, colinde, cadouri şi multe alte surprize, mult îndrăgiţii eroi ai filmuleţului au vizitat copiii de la Centrul de Plasament din Găvojdia, județul Timiș, cu ocazia unei serbări de Crăciun organizat de voluntarii Fundației „Agathos” din Timișoara.

Alături de organizatori, copiii au urmărit episodul „Primul Crăciun”, au cântat Poemul Mântuirii, s-au jucat și au învățat despre adevărata semnificație a Crăciunului. Evenimentul s-a încheiat cu o şedinţă foto alături de roboţelul Memo. Alfa Omega TV a donat DVD-urile cu cele două sezoane de desene animate ca cei mici să se bucure oricând de aventuri prin lumea Bibliei. Cum a fost la Deta, vedeţi în reportajul video realizat de Alfa Omega TV.

Asemenea evenimente se organizează cu suportul Alfa Omega TV şi pot deveni realitate pentru orice localitate, biserică sau centru social. Următoarele destinaţii ale eroilor din „Cartea Cărţilor” sunt la Braşov, pe 17 şi 25 decembrie.

Cum poate deveni un astfel de eveniment realitate şi în biserica sau localitatea dvs vedeţi în reportajul de mai jos. Dacă doriți să organizați astfel de evenimente și în cadrul organizației voastre în anul 2017, scrieți un email pe info@alfaomega.tv. Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul Alfa Omega TV.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.