Vedeţi recitalul „Colinde vechi, într-un concert nou” în format VIDEO

Cea de-a IV-a ediţie a recitalului „Colinde vechi, într-un concert nou” a intrat în istorie. Miercuri, 20 decembrie, Biserica Baptistă „Sion” din Sibiu a fost transformată în câmpia Betleemului, unde peste 100 de voci şi instrumente au proclamat Naşterea Mântuitorului. Ediţia 2017 a evenimentului organizat în colaborare cu Coaliţia Pentru Familie şi Radio Vocea Evangheliei a avut genericul: „Familia Coaliţiei îl colindă pe Hristos”.

Bucuria sărbătorii a fost împărtăşită şi de invitaţi de marcă: senatorul Gabriel Leş, preotul Constantin Necula, reprezentanţi ai administraţiei locale şi alţi apărători fermi ai valorilor familiei în România.

„Dumnezeu Tatăl a hotărât ca Dumnezeu Fiul să se întrupeze, să vină în lumea noastră într-o familie, să aibă o mamă și un tată. Din perspectiva lui Dumnezeu, familia este foarte importantă, o vedem chiar de la început din grădina Eden, și o vedem atunci când îl trimite pe Fiul Său în lumea noastră! Dumnezeu nu se schimbă, și nu își schimbă nici principiile! Dacă la început în creație Dumnezeu a creat familia dintr-un bărbat și o femeie, la crăciun, la întruparea fiului său El arată că este un Dumnezeu care rămâne consecvent și îi dă fiului său o familie formată dintr-un bărbat și o femeie”, a declarat în cadrul serii, senatorul Gabriel Leş. Discursul integral al senatorului îl puteţi vedea AICI.

Cu o incursiune în istoria primului Crăciune a venit şi preotul Constantin Necula.

Vedeţi programul integral în format video înserat mai jos. Vizionare plăcută.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.