Marele anunț al lui Benjamin Netanyahu către creștinii care vor vizita Israelul

Kayla Root, Breaking Christian News: Indiferent de vremea ploioasă sau însorită, Prim-Ministrul Benjamin Netanyahu le-a promis creștinilor: „Voi fi mereu aici pentru voi”, într-un video pe care l-a postat pe Facebook în Ajunul Crăciunului. Stând pe un balcon cu vedere spre Ierusalim, Netanyahu le-a urat creștinilor din întreaga lume “Crăciun fericit” și i-a invitat să viziteze orașul sfânt.

De asemenea, a făcut o promisiune mare celor care aleg să meargă în Israel – un tur al țării cu Netanyahu în calitate de ghid. “Gândește-te la toate locurile pe unde ai putea să mergi – ai putea vizita Barca lui Isus din Marea Galileei, poți să ajungi la Biserica Sfântului Mormânt, care se află chiar în spatele meu”, spune Netanyahu. „Oricare loc pe care dorești să îl vizitezi luând urmele lui Isus și originea moștenirii noastre iudeo-creștine.”

Oamenii din întreaga lume au primit cu bucurie invitația, lăudând rolul lui de lider, pe când alții au împărtășit sărbătoarea bucuriei de Crăciun. O afirmație spune: „Acesta este un lucru măreț, un om și un lider minunat. Domnul să te binecuvânteze, domnule, mă rog pentru pacea Israelului… Domnul să binecuvânteze Israelul, Domnul să binecuvânteze America. Fie ca mereu să fim prieteni. Crăciun fericit!”

Altcineva a scris: „Israelul este binecuvântat să te numească liderul lor! America va avea MEREU sprijinul tău!” Alții au promis că vor accepta această ofertă de a-l avea ca ghid pentru turul special.

„(….) Promisiunea lui Dumnezeu către Avraam a fost ’voi face din tine o națiune mare și te voi binecuvânta; îți voi face numele mare și vei fi o binecuvântare.’”

„Puterea Israelului și înțelepciunea liderilor asemănători ție ar trebui să fie o inspirație pentru întreaga lume.”

Traducere: Andreea Laslău

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.