Echipa ŞtiriCreştine.ro vă urează în an nou diferit!

Dragi prieteni ai portalului ŞtiriCreştine.ro, vrem să vă mulţumim că de aproape 10 ani sunteţi parte din mica noastră familie. Ne bucurăm să ştim că tot ce punem pe site zideşte, încurajează şi întăreşte intelectual, emoţional şi spiritual pe cineva. Ne dorim să rămânem tari şi în continuare, iar pe dvs vrem să vă avem în continuare nu doar simpli cititori, dar şi suporteri în rugăciune a Bisericii Persecutate, a Misionarilor Români şi a lucrării din ţară.

Noul an care vine, vă dorim să fie mai bun decât cel care rămâne în istorie. Mai mult belşug de sănătate, pace în familiile dvs şi bucurie deplină de la toată alergarea pe care o faceţi în viaţa de zi cu zi, şi în ogorul Evangheliei.

Vă dorim din suflet în 2018 să fiţi mai însetaţi după izvorul vieţii – Biblia. Mai fericiţi în zorii dimineţii la momente divine în prezenţa Creatorului. Mai blânzi şi mai buni cu cei săraci, robiţi de patimi şi cu inimile frânte de păcate.

Vă dorim în 2018 să purtaţi în piept inima Domnului Isus, care a vindecat, a binecuvântat, a mângâiat, a ridicat, a îmbărbătat, dar şi a mustrat în dragostea Lui desăvârşită. Să dăruiţi mai mult decât primiţi, iar când obosiţi să fiţi întăriţi de bunătatea lui desăvârşită.

Vă urăm să fiţi asemenea lui, să aveţi parte de sănătate fizică, emoţională şi spirituală.

Cu respect şi dragoste în Cristos, 

Echipa ŞtiriCreştine.ro

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine