Roboțelului Memo a cucerit inimile copiilor din Brașov VIDEO

În febra pregătirilor pentru Crăciun și Revelion, când milioane de copii îl așteptau pe legendarul Moș Crăciun, Bisericile „Punctul Zero” și „Rugul Aprins” din Brașov au provocat copii din zona lor să descopere Adevărul suprem pe care îl sărbătorim la fiecare sfârșit de an. Roboțelul Memo și echipa Cartea Cărților de la Alfa Omega TV au petrecut câte o zi specială alături de copii din Brașov, prezentându-le „Primul Crăciun”, eveniment care a schimbat cursul istoriei.

La Biserica „Punctul Zero” echipa Happy Kids au avut o seară de excepție, la care au participat peste 160 de copii, bucurându-se de jocuri, de cadouri și de roboțelul Memo!

Alături de organizatori, copiii au urmărit episodul „Primul Crăciun”, au cântat Poemul Mântuirii, s-au jucat și au învățat despre adevărata semnificație a Crăciunului. Evenimentul s-a încheiat cu o şedinţă foto alături de roboţelul Memo.

Ce emoții au trăit organizatorii locali și copii la „Primul Crăciun” alături de Memo, Oana și Cristi, vă invităm să vedeți în reportajul video realizat de postul Alfa Omega TV.

Asemenea evenimente se organizează cu suportul Alfa Omega TV şi pot deveni realitate pentru orice localitate, biserică sau centru social. Dacă doriți să organizați astfel de evenimente și în cadrul organizației voastre în anul 2017, scrieți un email pe info@alfaomega.tv

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul Alfa Omega TV.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.